Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

ŽESTOKI RAT IZMEĐU LJUBAVNICE I SUPRUGE: Ana ponizila Anđelu, OVA PROPALA U ZEMLJU: “Presveta GUTALICA”

Objavio: RHT
30/01/2023 8:45 PM

Bivša žena Zvezdana Slavnića, Ana, nedavno se uselilla na velelepno imanje u Šimanovcima i od tada ne prestaje da zagoračava život nevernom partneru i njegovoj 22 godine mlađoj devojci.

Foto: Printscreen

Ana, koja je i sama javno dala obećanje da će se potruditi da na svaki mogući način zagorča život pomenutim akterima, sada je ponovo pred milionskim auditorijumom udarila na kršnu Crnogorku i njen moral.

– Presveta gutalica je bila četiri dana u izolaciji, Matora je mene samo pitala da li sam gladna. Mala Ana je rekla sasvim drugu priču, odnosno da cela kuća priča da se meni Matora šlihta – dodala je Ana.

– To nisam ja rekla, nego je meni Matora zamerila jer sam stalno pored Anđele, ja sam rekla da svi pričaju za nju da je Anin potrčko – istakla je Ana Spasojević.

– Zvezdan ima problem sa Anom, nemamo ga mi. Sasvim je glupo da mi gledamo tako na to – dodao je Miljan .

– Moram da kažem da to nije od mene poteklo. Sramota me je da komentarišem hranu – rekla je Anđela.

– Mene ne zanima ko će sa kim biti. Meni je važno samo kakav ja odnos imam sa Zvezdanom – rekla je Matora.

– Nju je sramota da komentariše hranu, a nije je sramota da radi šta radi. Polako, ima vremena, komentarisaću ja sve – dodala je Ana.

– To što sam ja donela Ani hranu, ne govori da sam ja Zvezdanu loš prijatelj. Prošle godine sam bila prijatelj do srži, pa su se moji roditelji tresli, jer sam doživljavala brojne izdaje. Samo Anđela ima pravo da mi zameri jer nisam došla dva dana kod nje. Mislim da je sada potrebno da bude pored Zvezdana,a ne mene – rekla je Matora.

– Matora, nemaš ti šta da daješ Anđeli savete, jer je ona sama odlučila šta će raditi – rekla je Ana.

(Monndo)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner