Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK ISTINA O TRUDNOJ MILICI! Ove detalje niko nije znao, Terzi će POZLITI! “CVELE MI JE ČESTITAO ROĐENDAN” Anja Todorović proslavila rođendan, a evo ko se sve pojavio, ŠOK! (FOTO) “MIRA JE SESTRA KOJA JE TO ZASLUŽILA” Saša Mirković objavio sliku sa pevačicom tokom PRIPREME spota sa Lukasom! Najavio NOVI ALBUM: JEDNA JE MIRA! PUCANO JE NA PRIPADNIKE MUP-A! Strahuje se da ima MRTVIH SKANDAL! RASKRINKANO PRAVO LICE MAJE MARINKOVIĆ: Evo kako je izgledala pre operacija, SVI U ŠOKU! (FOTO) TERZA NA SAV GLAS KUKAO I PLAKAO ZA MILICOM I BEBOM! Njegova ljubavnica kao oparena skočila i krenula da viče zbog bizarne stvari! “JA SAM SE ZALJUBILA” Otkriveni novi šok detalji o Melini, ne može više da ćuti o Harisu, njegova priznanja će izazvati HAOS VUČIĆ ISPRATIO ERDOGANA NA AERODROMU! Turski predsednik završio zvaničnu posetu Srbiji “TO ČIME SE ONA BAVI…” Procurile stravične tvrdnje o PRELJUBNICI, ovo se sve vreme krilo od učesnika DRAGANA MIRKOVIĆ ODUŠEVLJENA OVIM GLUMCIMA! Jedna od naših najvećih zvezda se posebno obratila njemu, a on joj uzvratio! (FOTO) JANJUŠ SE VRATIO U BEOGRAD, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI! Prelomio i doneo šok odluku, sve objavio javno (FOTO) BAKA OD 107 GODINA POSLALA BITNU PORUKU SVIM ŽENAMA! Ove 2 stvari nikako nemojte raditi ako želite dug i srećan život RAŠA BUKVIĆ POVREDIO VILICU! Popularni glumac doživeo nezgodu na snimanju! SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU! Ne prestaju sa agresivnim ponašanjem, učesnik doživeo nervni slom, divljao i lomio sve OVAKO IZGLEDAJU NASLEDNICI PAF DIDIJA! Šestoro dece s bakom stigli u sudnicu da vide kontraverznog repera! Narod im dobacivao: “Mesto mu je u zatvoru..” “Ne treba da prihvatamo mrvice, već da živimo ono što ZASLUŽUJEMO!” Gošća “Malih stvari” ogoljava stvarnost! Ne propustite emisiju! (VIDEO)

Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom: Va Vani priznala u kakvom su sada odnosu! (VIDEO)

Objavio: RHT
11/10/2024 4:30 PM

Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom

Njih dve su aktuelne, a najviše ih slušaju mlađe generacije.

Foto HYPE TV, Instagram/brrrreskvica

Zera je gostovala u “Carcastu sa Va Vanom”, gde je govorila o sukobu sa Breskvicom.

Zapravo je cela priča započeta na društvenim mrežama.

“To su neki nesporazumi gde je ona mislila da ja kačim neke storije vezane za nju, što uopšte nije bilo tako. Ona je samim tim odgovarala na moje storije za koje sam bila u fazonu ‘Šta se ovde dešava’. O tom nesporazumu pričale smo i uživo. Nema poente da se vređamo na društvenim mrežama ako smo u istoj ekipi. Nije to zdravo ni dobro”, rekla je Zera.

Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom

Pomenula je i duete koje su obe snimile sa kolegama.

“Sve smo rešile i sad smo super. To je bilo u periodu kada su Heni i ona objavile Savu i Dunav. Nisam skontala šta je Jutjub trending tada. Nije možda trebalo da tako napišem, ali tako se to razumelo. Objavila sam pesmu sa Inasom, i “nedostajalo mi je da budem prva u trendingu”, kako sam napisala u storiju. Onda je ona to shvatila da ja loše nešto mislim, što nije tako. Volim Breskvu, super je Breskva i slušam njenu muziku”, izjavila je pevačica.

Hypetv.rs V.M.

PROGOVORILA O DEČKU

Zera ranije nije pričala o izvesnom Marku, sa kojim je u vezi.

“Šta ti se najviše dopada kod nejga?”, pitala je Vana.

Svidelo mi se to što – osim što je sladak, ima tu smotanu energiju, što je meni preslatko. Malo je smotan. Svidelo mi se i što je takav kakav jeste. Dobar je čovek, da nije, ne bih bila sa njim. Baš smo se poklopili što se tiče energije”, istakla je Pezerovićeva.

Šta je još ispričala i o pesmi Zlatna ribica, kao i o snalaženju sa srpskim jezikom, pogledajte iznad.

Hypetv.rs V.M.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner