Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

ŽENE SE POKAČILE OPASNO: Milica Pavlović i uraganke zaratile međusobno?!

Objavio: RHT
04/07/2021 1:30 PM

Pevačica Milica Pavlović bila je u odličnim odnosima sa članicama grupe “Hurricane” i sve vreme ih javno podržavala tokom njihovog učešća na Evroviziji.

Ona je njih čak angažovala i da pevaju na njenom 29. rođendanu i činilo se da je sve u najboljem redu, a sada su se pojavile priče o tome da one više nisu u dobrim odnosima.

Naime, sve je počelo nakon što je Milica zajedno sa modnom dizajnerkom Biljanom Tipšsarević lansirala nove modele. Iako su “Uraganke” njihove modele nosile i reklamirale one su, kako piše jedan mediji, propustile da navedu Milicu kao jednu od kreatorki i javno se zahvalile samo Biljani.

-Milica je od početka njihovog druženja prijateljski nastrojena prema Sanji, Ivani i Kseniji. Kad god bi se srele, ljubazno bi proćaskale, šireći međusobno pozitivnu energiju. Od trenutka kada su se pojavile na muzičkoj sceni Milica je u “Uragankama” prepoznala kvalitet i nije se libila ni da ih javno pohvali i podrži – rekao je izvor blizak pevačicama za pomenuti medij.

-Kada je slavila 29. rođendan, htela je da joj “Uraganke” pevaju na žurki, a one su joj ispunile tu želju. Među prvima ih je podržavala kada su nastupile na Evroviziji i apelovala je na fanove iz dijaspore da glasaju za njih, a čestitala im je i na uspehu koji su ostvarile u Roterdamu. Pre nekoliko meseci Milica je javnosti predstavila svoj modni brend, na kojem je dugo radila. Budući da je reč o modernoj i seksi liniji, mnoge poznate dame rado nose ove komade, a među njima su i Sanja, Ivana i Ksenija. One su pre jednog nastupa na kojem su nosile upravo dizajnerske komade objavile fotografije na kojima poziraju u Miličinim i Biljaninim kreacijama, ali su za stajling zahvalile samo Tipsarevićevoj. Ne samo da nisu tagovale naziv njihovog brenda, već se nisu potrudile da Milicu navedu kao dizajnerku. Taj gest bi se nekome učinio nevažnim, pa čak i nenamernim, ali činjenica da se radi upravo o Milici, koja im je bila podrška, baca senku na njihov odnos – dodao je izvor.

-Pitanje je da li su zaista mislile da su kreacije samo Biljanine, ali ovakav propust sigurno nije smeo da se desi. Ovu situaciju su primetili i njihovi fanovi, budući da je odeća koju je Pavlovićeva kreirala veoma prepoznatljiva, pa su odmah krenula nagađanja u vezi s tim gde je i zašto nastao problem, budući da je do pre samo nekoliko nedelja sve bilo u najboljem redu. S druge strane, da postoji problem između njih, teško da bi “Uraganke” nosile garderobu s Miličinim potpisom, pa je zbog toga potpuno nejasno o čemu je zapravo reč – zaključio je izvor za medija.

Izvor: Espreso.co.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133