Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

Žena zatekla muža sa 10 komšija na gomili: “Kad sam otvorila vrata, imala sam šta da vidim” (VIDEO)

Objavio: RHT
23/10/2023 6:00 PM

Žena koja je sumnjala da je muž vara, bila je u pravu i to je podelila sa svojim virtuelnim prijateljima na TikToku, ali ne sa ženom već sa muškarcima.

Foto: Printscreen X / TikTok

“Moj suprug svakog vikenda ide u lov sa najboljim prijateljem, ali kući uvek dođe praznih ruku”, ovim rečima je započela neimenovana žena priču o prevari.

Sumnjala je da se nešto događa, ali nije bila sigurna šta se tačno događa kada nije tu. Kako bi bila sigurna da je na pravom tragu, prvo je sakrila luk i strele koje njen muž nosi kada ide u lov. Mislila je da će ih tražiti, ali kad se vratio iz “lova” nije ih pomenuo.

“Sad sam već bila sigurna da se nešto događa. Odlučila sam da sledeći put kada ode u lov da ću ostaviti decu kod majke i pratiću ga da vidim šta se događa”, kaže ona.

Naime, podesila je uređaj za praćenje “airtag” u njegovom automobilu da bi mogla na telefonu da vidi gde se vozilo nalazi. Kako se ispostavilo, njen suprug je bio potpuno na drugačijoj lokaciji, iako je rekao da ide u suprotnom smeru.

“Saznala sam da mesto na koje je otišao je motel. Pre nego što poludim ili uradim nešto zbog čega ću posle da zažalim, odlučila sam da mirno nastavim da ga pratim. Došla sam do motela i prva stvar koju sam videla je automobil žene njegovog najboljeg druga. Pomišljala sam na najgore jer ta žena je prelepa. Najlepša žena koju sam videla. U tom trenutku mi je neko stavio ruku na rame, okrenula sam se i iza mene je stajala ona. U tom trenutku sam pomislila – kakav bezobrazluk, spava sa mojim mužem još mi prilazi s leđa. Verbalno sam je napala – zašto si sa mojim mužem u motelu? Posle prepirke, rekla mi je da je ona dala svom mužu automobil jer se njegov pokvario i da on nikada neće da ide nigde bez njega. Tad sam shvatile da nijedna ni druga ne znamo šta se događa”, dodaje ona.

Posle kraćeg razmišljanja odlučile su da odu do recepcije da provere da li su njihovi muževi uopšte u motelu.

“Recepcionar je odbio da nam kaže gde su i ona mu je dala 100 dolara da nam kaže gde su. Odmah nam je rekao gde su. Kad smo došle do sobe zaustavila me je jer se čula muzika i smejanje. Bilo je jasno da je u sobi više od dvoje ljudi”, nastavlja priču.

Nisu želele da kucaju na vrata jer su bila sigurne da šta god da se događa da će muževi pokušati da sakriju ili isprave. Njihov plan je bio da dobiju ključeve od sobe i da uđu bez najave.

“Recepcionar opet nije hteo da sarađuje, otele smo ključ, popele se i otvorile vrata. Od šoka nisam mogla da verujem šta vidim. Ne želim da vas traumiram detaljima, ali zamislite muškarce, svi iz našeg komšiluka, svi goli, svi rade stvari koje ne želim da ponovim. Kad su nas videli izbezumili su se. Moj sad već bivši muž je najveći homofob koga sam poznavala, zato sam bila toliko šokirana. Ucenile smo ih da moramo da dobijemo posle razvoda sve što tražimo ako ne žele da svi saznaju šta rade. Složili su se samo da ćutimo. Razvod je prošao glatko. Dve godine posle toga mi smo ćutale, ali jedna žena iz te grupe muškaraca je angažovala privatnog detektiva i sve je otkriveno. U svakom slučaju mi smo dobile šta smo tražile i volim što je tako”, završava priču žena koja je internet senzacija.

hypetv.rs/b92

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner