Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRANSFORMACIJA O KOJOJ SE PRIČA! Ovako je izgledala Ana Sević na početku (FOTO) TEA O OPERACIJAMA:” Moj izgled u poslednje vreme više košta” PROMOCIJA KNJIGE TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati

OVA VANSERIJSKA LEPOTICA JE ŽENA ALEKSANDRA MITROVIĆA: Prvog sina mu rodila kada je imao 22 godine, a evo šta je jedina uspela (FOTO)

Objavio: RHT
20/06/2024 10:58 PM

Žena Aleksandra Mitrovića

Photo: Printscreen Instagram/mitrovic__kristina

Osim što je poznat kao talentovani fudbaler, Aleksandar Mitrović je takođe poznat i po svojoj prelepoj supruzi Kristini. Njihova veza i brak redovno privlače pažnju javnosti, a Kristina je postala prava zvezda društvenih mreža zahvaljujući svojoj lepoti i stilu.

Ona je zanosna brineta čiji neodoljivi fizički izgled nije prošao neprimećeno. Svakom pojavom oduševi hiljade obožavalaca fudbala širom sveta. Njen besprekoran stil i harizma privlače pažnju gde god da se pojavi, čineći je pravom ikonom lepote. Kristina je napunila 32 godine, a od fudbalera je mlađa dve godine.

Žena Aleksandra Mitrovića

Photo: Printscreen Instagram/mitrovic__kristina

Prvo dete dobili kada je Aleksandar imao 22 godine

Kristini Mitrović je otac bio sportski trener, a u pitanju je Aleksandar Janjić. Sa suprugom Aleksandrom je neko vreme živela u Londonu, a onda su se preselili. Više godina živela je u vanbračnoj zajednici sa njim, a onda su se i venčali. Sada imaju troje dece. Prvo dete su dobili 2016. godine, kada je Aleksandar imao 22 godine. Mnogi smatraju da je baš ona uspela da “smiri” Aleksandra koji je ranije bio poznat po šutiranju, nervozi, i zanimljivim frizurama.

Ljubavna priča Aleksandra i Kristine

Aleksandar ističe da mu je rano stvaranje porodice najbolja odluka.

– U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno – pričao je Mitrović. 

Jednom prilikom on je govorio o svojoj porodici i njihovoj svakodnevnici.

– Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram – rekao je fudbaler tada i dodao:

Photo: Printscreen Instagram/mitrovic__kristina

– Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner