Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

ŽELJKO SAMARĐŽIĆ OTKRIO: Ovo niste znali o porodici Đoković!

Objavio: RHT
29/01/2023 7:15 PM

Poznati pevač Željko Samardžić je za medije govorio o prijateljstvu sa porodicom Đoković kao i o velikom Novakovom trijumfu u Australiji.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, srpski teniser Novak Đoković 10. put u karijeri osvojio je Australijan open, pošto je u finalu savladao Stefanosa Cicipasa. Čim je osvojio pobednički poen na meču, Novak je prvo pogledao u nebo i izrazio zahvalnost Bogu na izuzetno dirljiv način.

Foto: Printscreen Instagram

– Mi smo poprilično bliski. Ne mogu vam opisati koliko sam srećan što je bio stamen, što je bio čvsrt, što je svoje snove ostvario do kraja. Jelena je bila divna na mom koncertu, popela se na scenu i pevala s mojom ćerkom. Prelepo je bilo i drago mi je da je bila prisutna, ja sam njima pevao i kad su se uzeli. Zvali su me i kad se Đorđe ženio – rekao je Željko.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner