Background adbanner
Background adbanner

Zele: Pitanja koja postavljam su provokativna, a ove javne ličnosti su vrlo teške! (VIDEO)

Objavio: RHT
14/06/2022 5:30 PM

Novinar i voditelj koji itekako dobro poznaje estradu Srđan Zelembaba Zele, bio je gost emisije “Hajpovanje” gde je iskreno govorio o svom radu i karijeri, ali i o pojedinim estradnim pikanterijama.

Svoju karijeru je započeo kao radijski voditelj, da bi desetak godina kasnije prešao na televiziju.

Kada sam počinjao da radim na radiju, niko nije hteo da se bavi estradnim temama i to je meni dobrodošlo da nekim novim formatom koji sam tada radio se pozicioniram i bude pun pogodak. Kasnije sam dobio poziv od jedne nacionalne televizije da budem deo njihove kuće , prihvatio sam i od tada do sada eto mene u TV medijima – govori Zele.

 

U njegovoj karijeri nailazio je na različite ljude iz javnog života, ali priznaje da medju njima ima i ličnosti koje su teške za saradnju.

Trudim se da sve što radim, radim profesionalno i da to bude na najbolji mogući način. Ponekad su moja pitanja provokativna u skladu sa temom na koju se priča, ali na granici. Moram priznati da postoje neke javne ličnosti koje su “teške” za saradnju, ali mi se uvek dogovorimo da to na kraju bude i u njihovu i moju korist, savršeno dobro – kaže Zele.

U videu pogledajte šta je još Zele rekao Dušanu u emisiji “HAJPOVANJE”!

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x