Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

ZBOG UBISTVA GORANA VLAOVIĆA: Kragujevčanin Duško Tanasković (29) optužen za ubistvo na Pagu!

Objavio: RHT
06/02/2023 6:43 PM

Hrvatsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv državljanina Srbije Duška Tanaskovića (29), osumnjičenog za ubistvo crnogorskog državljanina Gorana Vlaovića na Pagu, avgusta prošle godine. Tanaskoviću će se, kako prenosi crnogorski portal RTCG, suditi u Zadru, iako je Crna Gora tražila njegovo izručenje, jer ovog višestruko osuđivanog Kragujevčanina sumnjiči za učešće u ubistvu Milića-Minje Šakovića u junu 2022. godine u Budvi.

Youtube printscreen

Hrvatski mediji navode da je Tanasković tokom ispitivanja priznao da je pucao, ali nije otkrio motiv ubistva Vlaovića, inače visoko rangiranog pripadnika „škaljarskog klana”. Pretpostavlja se da je likvidacija nastavak obračuna ove i kavačke kriminalne grupe, prenosi srpska novinska agencija SIA.

Zločin ispred poznatog kluba na Pagu snimile su kamere. Na njima se vidi kako je ubica prišao Vlaoviću, koji je bio sa devojkom, i pucao mu u leđa. Tanasković je uhapšen ubrzo posle pucnjave. Policija ga je sustigla jer se vratio na mesto ubistva kako bi se uverio da je Vlaović mrtav. On je kasnije doveden u vezu i sa ubistvom Šakovića, takođe istaknutog člana „škaljarskog klana”, koji je likvidiran u junu na zidinama Starog grada u Budvi, zbog čega je osumnjičen i Beograđanin Luka Pilčević. Crnogorsko tužilaštvo veruje da je u Šakovića pucao Pilčević, a da mu je Tanasković pomogao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner