Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

ZAVIRITE U ROĐENDANSKU BAJKU ALEKSEJA JOVIĆA! Sin Sofije Milošević i Luke Jovića proslavio drugi rođendan

Objavio: RHT
10/09/2022 11:00 PM

Sin Sofije Milošević i Luke Jovića proslavio drugi rođendan…

Foto: Instagram

Manekenka i proslavljeni fudbaler danas su u Italiji u krugu najbližih proslavili drugi rođendan njihovog prvenca, Alekseja. Kako je u Italiji i dalje veoma toplo, popularni par se odlučio da Alekseju naprave pravu šumsku bajku.

Sve je bilo u plavim tonovima i medama, od dekoracije preko rođendanske torte. Sofija je na „Instagramu“ objavila niz fotografija sa proslave a ujedno se i pohvalila kako su ove godine dekorateri rođendana bili upravo mama i tata. U komentarima su se mogle pronaći isključivo čestitke i komplimenti za porodicu Jović, posebno za najmlađe članove, Alekseja i Teodora koji su bili glavne zvezde proslave.

Podsetimo, na dan kada je rođen sin Sofije Milošević i Luke Jovića, Aleksej, 8. septembra, manekenka je napisala dirljivu poruku takođe na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram/Printscreen

– Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko te volim. Okrenuo si moj svet naglavačke i stavio me na rolerkoster emocija za koje nisam mogla ni da zamislim da postoje. Blagoslov je gledati te kako rasteš, svaku malu promenu i svaku sitnicu koju naučiš svakog dana, to ispunjava moje srce na najlepši način – počela je, pa dodala:

– Topim se kad mi se smešiš i nikad nisam mogla da razumem pravu magiju dece dok nisam dobila tebe. Tvoj brat i ti ste moje najveće blago. Srećan drugi rođendan dečače! Volim te beskrajno. Tvoja mama – emotivno je poručila mama slavljeniku.

BONUS VIDEO:

Izvor: Svet Skandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner