Background adbanner
Background adbanner

ZAVEO POLA ESTRADE: Ćazim skoro da nema koju nije smuvao, samo Cecu nije uspeo!

Objavio: RHT
23/06/2022 8:30 AM

Albanski biznismen Ćazim Osmani,  poznatiji kao Feliks, ima jednu slabu tačku – pevačice.

Foto: ATAIMAGES/Instagram-ilustracija

On, izgleda, ne može da bude sa ženom ako ona ne zna da peva, pa se stalno “lepi” za žene telentovane za pevanje. Iza sebe ima finu kolekciju bivših ljubavi sa estradne scene. Za sve ove dame se spekulisalo da su u nekom trenutku u nekoj varijanti bile sa Ćazimom, ali za to se ne može reči da je i zvanično potvrđeno.

Foto: ATAIMAGES

Poslednji put spekulisalo se da njegova ljubav ćerke Goce Božinovske.

Jelena Vućković

Ćerka Goce Božinovske slikana je pre par godina sa Ćazimom u raspoloženom zagrljaju što je mnoge navelo da pomisle da je ona nova pevačica koja je osvojla njegovo srce. Par ništa nije potvrdio tada, pa nije isključeno da je u pitanju samo trač.

Foto:Printscreen/Instagram

Nataša Bekvalac

Tokom 2011. godine ljubavna afera Ćazima i novosadske lepotice je bila tema broj 1 svih medija. Ovaj par je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskoj, a albanski biznismen ju je zasipao zlatnim nakitom i dijamantima. Tada su o Nati kružile loše priče i kritike zbog toga što se viđa sa Albancem, a čak ni njeni roditelji nisu razgovarali sa njom.

Foto:Printscreen/Instagram

Ana Nikolić

I ova pevačica je bila u kratkoj vezi sa Osmanijem nakon čega je dobila batine od njegove bivše devojke Mande Popović. Ovaj slučaj se našao i na sudu, ali se sve brzo stišalo. Nedugo zatim, isplovile su na površinu poruke, koje je Nikolićeva slala Ćazimu, u kojima se navodi da ju je sramota što je spavala sa njim.

Foto: ATAIMAGES

Sanja Maletić

Iako je folkerka Sanja Maletić već dve decenije u braku, Albanski biznismen je i na nju bacio oko. Naime, njih dvoje su uhvaćeni u strastvenoj prepirci putem interneta. Njih dvoje su mislili da će njihova veza ostati tajna, pa su u skladu sa tim smislili plan da zakažu ili da izmisle neki Sanjin nastup u Hrvatskoj, kako bi se videli. Pošto je saznao za ljubavnu prepisku, njen suprug Ljubiša je, posle žučne svađe, napustio zajednički dom.

Foto:Printscreen/Instagram

Ceca

Pošto je video da može da prođe kod pevačica, biznismen je odlučio da zapuca na visoko, ali… Posle jednog Cecinog koncerta u Beču, Ćazim je sačekao Cecu u bekstejdžu kako bi se upoznao sa njom. Iako su njegovi apetiti sigurno bili veći, kako se pričalo od Cece je dobio samo osmehe i reči zahvalnosti na komplimente koji su joj upućeni.

Kako je Ceca bila sa Arkanom, a svi dobro znaju šta je on predstavljao, mišljenje je mnogih da Ćazim ima jako male šanse kod pevačica zbog svog porekla. Drugim rečima, od nje može da dobije samo kuliranje. I to večno!

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović snimljena je na njegovoj jati i bila povezivana sa njim, ali ona je to žustro demantovala. Čak je rekla da će tužiti svaku osobu koja to bude spominjala. Ali slika koju smo našli govori drugačije.

Foto:ATAIMAGES

Nataša Matić

Nakon što mu veze sa proslavljeni estradnim zvezdama nisu uspele, Ćazim se okrenuo nešto anonimnijim pevaljkama. Naime, smuvao je folk pevačicu koja već godinama radi u dijaspori Natašu Matić. Njoj su specijalnost romske svadbe, na kojima uglavnom zarađuje novac, a jedna je bila presudna da osvoji Feliksa.

Foto:Printscreen/Instagram

Manda Popović

Ipak je Ćazimova ultimativna ljubav Crnogorka Manda Popović. Ona je godinama bila u vezi sa Albancem, a pošto joj je fitilj kratak, prebila je Anu Nikolić, a nešto kasnije i prevačicu Danijelu Vranić. Očigledno ne da ono što je njeno.

Foto:Printscreen/Instagram
Izvor: espreso
Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x