Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa OVO JE LICE “MAJKE HEROJA” koja je skočila sa KUĆE i PLIVALA TRI KILOMETRA U BUJICI da SPASI ĆERKU (13) LICE JOJ SE RASPADA: “Žena mačka” NEPREPOZNATLJIVA! Nakon toliko OPERACIJA liči na ČUDOVIŠTE, a ona je UBEĐENA DA JE PREKRASNA FOTO BEZ CENZURE! Kamera snimila Kačavendu u NEZGODNOJ POZI! Milena zaboravila da je u rijalitiju, pa podigla nogu, a na mrežama nastao HAOS ERDOGAN USKORO DOLAZI KOD VUČIĆA? Turski mediji: Predsednik Turske posetiće Beograd 11. oktobra TIM ZA SPASAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu predsednika Aleksandra Vučića “PONOVO SAM IMALA EPI NAPADE” Sara Stijović HOSPITALIZOVANA a zbog ove slike zabrinula SVE UČESNIK RIJALITIJA JE GEJ?! Ona tvrdi da je bio INTIMAN SA TRENEROM! Svi u neverici!

ZAUSTAVIO JE PROLAZNICU LEPU KAO BOG, NIJE IMAO POJMA KO JE ONA USTVARI: Kad je ovo REKLA, umalo se nije ONESVESTIO

Objavio: RHT
15/09/2023 11:30 PM

Edoardo fotografiše ljude na ulici, trudeći se da napravi što bolju fotografiju i da istakne ono najlepše na njima. Tako je i pronašao devojku koja se bila obučena u dugačku crnu haljinu sa neobičnim turbanom na glavi, a njena lepota bukvalno ostavlja bez teksta.

Foto: Prinstcreen/tiktok/edoardogirardin

Kada ju je zamolio da je fotografiše, ljubazno se osmehnula i pristala, a ono što je otkrila o sebi je neverovatno.

“Sviđa mi se tvoj stajling i izgled, želeo bih da te uslikam ukoliko se slažeš”, ljubazno je upitao fotograf.

“Naravno, nadam se da ne predstavlja problem što sam Mis Libije”, uz stidljiv osmeh je započela devojka.

Njeno ime je Ajmani i izabrana je je za ovogodišnju Mis Libije, a u Italiju je došla na sastanak sa čelnicima Vog magazina. Ima samo 23 godine, a njena životna priča je impresivna.

“Imam 23 godine i studiram psihologiju, a uskoro putujem u Španiju gde ću se zvanično upisati kao predstavnica za izbor za Mis. Drago mi je što sam dobila ovu priliku da predstavljam svoju zemlju. Videla sam svašta, videla sam rat, videla sam bolest. Sedam puta sam se izborila sa rakom u svom životu”, započela je priču prelepa Ajmani, pa dodala:

“Veliki sam borac, borac za zdravlje, zagovornik sam za mir. Dolazim iz porodice Gadafi, politički sam orijentisana, zao mi je zbog zla koji je moj narod doživeo. Ipak, drago mi je da mogu da pomognem deci i onima kojima je pomoć najpotrebnija”, istakla je ova lepotica.

Fotograf ju je potom uslikao, a pored toga što je nestvarno lepa njena priča je oduševila pratioce u komentarima.

“Nestvarno lepa”, “Lepa i spolja i iznutra”, “Svaka čast za ovu devojku”, “Bravo, vuše ovakvih ljudi nam treba”, “Boginja”, samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner