Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

“ZAŠTO ANA SEDI SAMA?” Sevićeva uživa u Italiji!

Objavio: RHT
19/01/2023 2:30 PM

Pevačica i voditeljka Ana Sević trenutno uživa na zimovanju sa porodicom u Italiji.

Foto: Printscreen Instagram

Ona svakodnevno deli fotografije sa snežnih planinskih vrhova na svom Instagram profilu, obaveštavajući svoje pratioce o tome šta radi i kako se oseća.

Poslednja objavljena fotografija, na kojoj Ana uživa dok je pored nje prazna fotelja, a iza nje se nalazi pogled na planinu, inspirisala je jednog od njenih pratilaca da joj ostavi pitanje: “Zašto Ana sedi sama?”.

Ana nije odgovorila na ovo pitanje, ali njena objavljivanja na društvenim mrežama pokazuju da ona uživa u svom vremenu sa porodicom i da se dobro oseća. Ona je poznata po svom entuzijazmu i pozitivnom odnosu prema životu, te se očekuje da će nastaviti da deli svoja iskustva sa svetom putem društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner