Background adbanner
Background adbanner

Zastaje dah! Hale Beri zavodi i u 54. godini!

Objavio: RHT
11/06/2021 10:36 AM

Slavna američka glumica Hale Beri pokazala je svoje izvajano telo u bikiniju u 54. godini.

Halle Berry-Foto:Printscreen Instagram

Popularna glumica objavom svojih poslednjih fotografija sa plaže napravila je opštu pometnju na Instagramu.

Hale Beri je samo još jednom opravdala dobro poznatu rečenicu da su godine samo broj u njenom slučaju. 

Da ljudi ne znaju o kome je reč i koliko godina ima, na osnovu njenog fizičkog izgleda nikada ne bi rekla da je glumica u šestoj deceniji. 

Naravno da bi glumica izgledala kako izgleda, potrebno je mnogo truda i rada, pa Hale redvno vežba i vodi računa o svojoj ishrani. 

Pohvalni komentari samo su se nizali ispod fotografije, a neki od njih su: ,,Ženo ti ne staris”, ,,Goriš”, ,,Savršena” i mnogi drugi.

Izvor:IDJ

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x