Background adbanner
calendar

Četvrtak 29. Feburar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Danas oblačno i toplo! Vremenska prognoza za 29. februar! ČETVRTAK! HYPETV PROGRAM za 29. februar 2024! SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Rasta uzeo ćerku, Ana mu preti hapšenjem! FRKA ZA STARATELJSTVO! Ivan Marinković uzima sina Željka?! U Nišu vanredno stanje, Kulići na mukama! Janjuš i Aneli u akciji! Posle svađe je slađe! Zatresli jorgan planinu! (FOTO) PRVE ZADUŠNICE U 2024.! Evo šta treba obavezno da uradite tog dana! Marko Bulat PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! “Mislim da sam bio kratak i jasan!” Pevaču zasmetalo pitanje! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Šokantne tvrdnje iz spoljnog sveta, PROCURILA NJEGOVA MRAČNA TAJNA! MARIJI KULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Rezultati nisu dobri, evo šta je dovelo do pogoršanja! “NUDILI SU MI TROJKU!” Marko Bulat šokirao priznanjem! “Nisam ja drvoseča!” “NORA DOZIVA TATU SVAKI DAN!” Srcecepajući detalji! Asmin nema pojma: “Pita za njega, nedostaje joj!” DEVICA VOLI ŠOK IZNENAĐENJA, VAGA LEP VEŠ, LAV JE BOG S*KSA, A EVO KAKO DA DOVEDETE DO LUDILA U KREVETU SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK SKANDALČINA! Lepi Mića uhvaćen “U ZANOSU” sa mlađom učesnicom? Fotka šokirala javnost! Evo šta rade krišom! ŠOK FOTKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Evo kako je izgledala PRE OPERACIJA i šta je sve promenila, niko je ne bi prepoznao! SUBOTIĆKA OŠTRO O RIJALITIJU! Okrenula novi list: Tamo je najveći šljam, ja tamo nisam pripadala! ANELI URLA NA JANJUŠA! Nasrnula na njega, pljušte psovke i uvrede, obezbeđenje u pripravnosti!

ZASIJALE BEZ DIPLOME! Evo koje poznate PEVAČICE nemaju završenu OSNOVNU školu

Objavio: RHT
08/12/2023 5:30 PM

U današnjem društvu gde se često ističe važnost obrazovanja kao ključa uspeha, neki od naših omiljenih poznatih ličnosti pokazali su da diploma nije jedini put ka ostvarenju svojih snova. Ove zvezde su uspele da se probiju na javnoj sceni uprkos nedostatku formalnog obrazovanja.

Foto: ATAImages/Ilustracija/Instagram

Pored mnogih koji dele stav da je obrazovanje osnova uspeha, postoje i oni koji su napustili školske klupe i svoj put ka uspehu pronašli na drugi način. Neki od najpoznatijih ličnosti na našim prostorima, uprkos nedovršenim srednjim i osnovnim školama, uspeli su da stvore svoje mesto pod svetlima reflektora.

Severina

Foto: Instagram

Najpoznatija i najatraktivnija pevačica na Balkanu, samo je jedna od njih. Ona je završila samo osnovnu školu, ali je ljubav prema muzici pokazala još od malih nogu. Iako je upisala srednju muzičku školu u Splitu, brzo ju je napustila, usmeravši se ka samostalnoj pevačkoj karijeri.

Edita Aradinović

Foto: ATA Images

Bivša članica grupe Ministarke, spada u najtalentovanije pevačice na domaćoj sceni. Iako je napustila srednju školu zbog pevačke karijere, može se pohvaliti izuzetnim muzičkim talentom. Edita je krenula drugim putem, pohađala srednju tehničku školu za dizajn kože, ali ju je muzički svet odveo u potpuno drugom smeru.

Dara Bubamara

Foto: ATAImages

Srpska folk pevačica, već u osnovnoj školi pokazala je interesovanje za muziku i glumu. Učlanila se u hor sa samo 11 godina gde je nastupala i po festivalima, a ljubav prema pevanju je toliko volela da je morala žrtvovati redovno školovanje. Dara je čak vandredno završila srednju saobraćajnu školu, ali je put ka uspehu bio isprepleten muzikom.

Aleksandra Prijović

Foto: ATAImages

Mlada pevačica, svoju karijeru započela je veoma rano. Sa samo 13 godina snimila je svoje pesme, a već sa 14 pevala na svadbama. Iako se prijavila na takmičenje “Zvezde Granda” kao učenica srednje tehničke škole, uspeh na sceni je doveo do toga da pređe na vanredno školovanje i na kraju potpuno zapostavi školovanje zbog nastupa.

Zorica Marković

Foto: ATA Images

Pevačica i nekrunisana kraljica rijalitija, ima samo 8 razreda osnovne škole, ali se proslavila osamdesetih prodajom preko 5 miliona ploča. Njena priča dokazuje da formalno obrazovanje nije presudno za postizanje uspeha u svetu zabave.

Ove poznate ličnosti su svojim radom i talenatom dokazale da diploma nije jedini put ka uspehu, te da se vrhunski uspeh može postići i bez klasičnog školovanja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner