Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ŽAO MI JE ŠTO DETE NISAM NAPRAVIO IZ PRVE… Gastoz priznao da je napravio velike propuste u životu, pa progovorio o SUICIDU! (VIDEO)

Objavio: RHT
08/06/2021 1:31 PM

Prvi jutjuber, bivši učesnik rijalitija I jedan od najaktuelnijih ličnosti Nenad Marinković Gastoz bio je gost premijerno u emisiji ,,Red Zone”, a koja će se emitovati svakog ponedeljka u 22h na Hype televiziji.

Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

Gastoz je pričao o svom životu, novitetima, turbulentnim odnosima sa svojim emotivnim partnerkama. Međutim, prisetio se I svog detinjstva koje ga je inspirisalo da I danas niže uspehe. Tim povodom ga je voditeljka Katarina Ristić upitala o čemu je maštao kad je bio mali, na šta je jutjuber odgovorio veoma emotivno:

Katarina Ristić i Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

,, Pričao sam sa Tozlom o tome, njegov tata je rekao čim oseti prvi aplauz to će biti to. I stvarno je tako. Prvi aplauz je nešto neverovatno. Kad sam bio na kao klinac na kastingu u pozorištu prijavio sam se i kad sam dobio prvu ulogu pao je prvi aplauz. Prvi jutjuber, prvi put uđem u rijaliti i pobedim, prvu pesmu izbacim odmah bude hit. Jedino mi je žao što dete nisam napravio iz prve… Motiviše me kad sam u centru pažnje, volim publiku. Kad sam sam, imam suicid – rekao je kroz smeh Gastoz“.

Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner