Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAKON RAZVODA SA MELINOM HARIS IZNEO DETALJE:”Mislim da je brak promešena institucija, ženama ne verujem” HAVARIJA U MAKIŠU! Moguća nestašica vode! NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ-A! Isražen toplotni talas posustaje u ovim krajevima, evo šta nas čeka od sutra! SVI DETALJI INTIME GOCE TRŽAN:”Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo” NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su pretnje mom maloletnom detetu” TUŽNA VEST: Umro otac Kobi Brajanta HYPETV PROGRAM ZA SREDU 17. JULI 2024! U “Pretresu” – Dragica Zlatić JAPANSKI TRIK ZA RASHLAĐIVANJE AUTOMOBILA Za samo minut spusti temperaturu za 10 stepeni i to bez klime! CITY HYPE! Indođija o vezi sa Đeksonom i Devitom! Astrolog otkriva šta očekuje naše najveće zvezde! (VIDEO) IMA JAKO VAŽAN SAVET ZA SVE! Suzana Mančić uklonila “višak”, pa se sad skinula i pokazala vitko telo u sedmoj deceniji! “MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena… “NAJGNUSNIJE ME VREĐALI, A SAD ME PRIJAVLJUJU!” Mina Naumović doživljava linč na mrežama! (FOTO) NESTANAK BEBE U FOČI! Vlasnica klinike pala na POLIGRAFU “OTAC MI JE ZAVRŠIO U BOLNICI, MAJKA U POLICIJI!” Matora doživela ŠOK kad se vratila kući, evo zbog čega! TRIK ZA SVE KOJI PUTUJU! Kako da se vaše cveće ne osuši dok ste na odmoru? SPREMITE SE! Košarkaši Srbije i Grčke igraće prijateljski meč u Beogradu 22. jula!

“ZALJUBILA SAM SE PREKO UŠIJU I TO NE KRIJEM!” Sa NJOM je Ivan VARAO Jelenu! Pretukla ga zbog Ave Karabatić

Objavio: RHT
11/07/2024 8:00 AM

“ZALJUBILA SAM SE” Sa NJOM je Ivan varao Jelenu

Ivan Marinković i Jelena Ilić uzdrmali su sve kada se saznalo da je Jelena prevarila Ivana u rijalitiju sa Urošem Rajačićem.

Međutim, Jelena je kao opravdanje navela da mu je sada vratila, te da sada Ivan može da vidi kako se ona osećala kada ju je prevario sa Nevenom Kalaver u rijalitiju.

“ZALJUBILA SAM SE” Sa NJOM je Ivan varao Jelenu
Foto:Hypetv/Yt printscreen/Parovi/RED

Međutim, Nevena nije bila jedina. Tokom rasprave, Jelena je iznela i njegovu prevaru na njene oči i pred kamerama u rijalitiju sa Avom Karabatić.

NEVENA KALAVER NA HYPE  TELEVIZIJI

Ekskluzivno na  televiziji HYPE, Nevena Kalaver je gostovala u emisiji kod bliznakinja Miljane i Nevene Arsić kada je prikazan i snimak Nevene i Ivana.

Foto:HypeTV/Nevena Kalaver

I to u periodu kada je Ivan bio odvojen od Jelene. (DETALJNIJE KLIK OVDE).

“ZALJUBILA SAM SE” Sa NJOM je Ivan varao Jelenu

Starleta Ava Karabatić bila je gošća u rijalitiju tokom jedne od žurki.

foto: hypetv

Naime, Marinković je nakon nekoliko pića, koja je tada intenzivno konzumirao, razmenjivao nežnosti pred svima sa svima poznatom plavušom. 

Foto: YT printscreen/Parovi

lako se Ava kao specijalna gošća nije dugo zadržala, napravila je veliki haos. Naime, Jelena je brutalno fizički nasrnula na Ivana i nanela mu ozbiljne vidljive povrede.

Ava se nakon toga oglasila i šokirala sve još više.

“ZALJUBILA SAM SE” Sa NJOM je Ivan varao Jelenu

Foto: Instagram printscreen/ava_karabatic_official

– Samo cu ispraviti, nije bio zadatak vec se zaista desila hemija izmedu nas. Iskreno, zaljubila sam se preko usiju i to ne krijem. – napisala je Karabaticeva na Instagram storiju tada.

Hypetv.rs/N.A/M.A.

BONUS VIDEO:


SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner