Background adbanner
Background adbanner

ZALAŽE SE ZA LEGALIZACIJU PROSTITUCIJE: Srpkinja Kristina promenila je pol, hapšena je tri puta, a živi u vili od 100.000 evra!

Objavio: RHT
20/11/2022 1:00 PM

Misteriozna sudbina

Foto: Printscreen Instagram

Kristina Ferari koja se zalaže za legalizaciju prostitucije, živi u vilu od 100.000 evra, koju je zaradila baveći se najstarijim zanatom.

Kristina je, naime, promenila pol, došla iz rodnog Zaječara u Beograd u potrazi za boljim životom, a pregledi lekara, hormonske terapije i dodatne operacije iziskivale su više novca. Rešenje je pronašla u prostituciji, u kojoj je prema njenom priznanju skoro 17 godina.

– Bavim se se*s-radom, dakle, se*s-rad ne podrazumeva samo se*s-usluge, tu bude i masaža, nekad neko želi samo određenu uslugu ili želi da razgovara, sve to uključuje paket-tretman, ne podrazumeva se samo jedno – rekla je jednom prilikom za medije.

Ona je do sada hapšena tri puta. Svaki put je platila novčanu kaznu, koja prema važećem Zakonu o javnom redu i miru iznosi od 50.000 do 150.000 dinara ili od 30 do 60 dana zatvora.

Kako pišu mediji, baveći se najstarijim zanatom sebi je sagradila luksuznu kuću. Na ulazu u njenu kuću klijente dočekuje ploča sa citatima iz jevanđelja po Jovanu, Mateju i poslanice Korinćanima.

Takođe, na kapiji stoji i kovčeg u kome, oni koji žele, mogu da ostave i novac za pomoć, kako piše, navodno ljudima sa Kosova i Metohije.

– Gospode, blagoslovi onog ko ulazi u ovaj dom. Zaštiti i sačuvaj onog ko izlazi iz njega. I daj mir onom ko u njemu ostaje – stoji iznad ulaznih vrata na ulasku u dvorište kuće.

U blizini ove table ima još jedna na kojoj je ispisan sledeći sadržaj: “I ako imam proroštvo i znam sve tajne i sva znanja, i ako imam svu veru da i gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam. I ako razdam sve imanje svoje, i ako predam telo svoje da se sažeže, a ljubavi nemam, ništa mi ne pomaže.” I Korinćanima – stoji na jednoj strani zida, dok na drugoj piše: “Tada reče učenicima svojim: ‘Žetve je mnogo, a poslenika malo'” Matej 9 – nalazi se na zlatnoj pločici.

Ipak, posebno je istakla jedan citat: “Zaista, zaista vam kažem: ‘Koji prima onog koga pošaljem, mene prima. A ko prima mene, prima onog koji me posla.'” Jovan 13,20.

U njenom dvorištu može se videti i kupola na kojoj se nalazi krst. Trenutno je u njenoj oazi mira radna akcija jer starleta pravi bazen, ali i letnjikovac i deo za roštilj.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x