Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

ZAKOPALE RATNE SEKIRE – SEKA ALEKSIĆ I DRAGANA MIRKOVIĆ: Pevačice našle zajednički jezik nakon 12 godina

Objavio: RHT
29/11/2022 8:32 PM

Muzičke zvezde Dragana Mirković i Seka Aleksić obnovile su svoje prijateljstvo posle više od jedne decenije, koliko je prošlo otkako su prestale da govore.

Foto: ATA images /printscreen

Seka Aleksić i Dragana Mirković su se godinama družile, a njihovo prijateljstvo je iznenada prekinuto davne 2010. godine, pod nerazjašnjenim okolnostima. Iz poštovanja jedna prema drugoj, ali i godina tokom kojih su negovale sjajne prijateljske i kolegijalne odnose, nikada javno nisu želele da govore o razlozima zbog kojih više ne razgovaraju, a kako se saznaje, nedavno je došlo do pomirenja, posle više od decenije.

– Seka Aleksić je samu sebe zabranila na mojoj televiziji. Ne znam, možda je želela da se kazni, pa se zabranila. Ja nikoga nikada ne zabranjujem, čak ni one koji su mi loše učinili u životu. Seka mi je bila slatka i simpatične i gotivila sam je. Onako, baš simpa – rekla je Dragana jednom prilikom.

Ipak, izvor blizak pevačicama otkriva da su njihov odnos pokvarili drugi ljudi svojim spletkama.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner