Background adbanner
Background adbanner

ZAKAZANA I DRUGA ARENA! MIROSLAV ILIĆ SLAVI ZLATNI JUBILEJ DVE VEČERI ZAREDOM!

Objavio: RHT
16/11/2022 6:29 PM

Zbog prevelikog interesovanja za koncert Miroslava Ilića i orkestra Miše Mijatovića, doajen muzičke scene slaviće zlatni jubilej povodom 50 godina grandiozne muzičke karijere dve večeri zaredom.

Foto: Hypetv

Koncert Miroslava Ilića 10. decembra u Štark Areni je rasprodat u rekordnom roku, čak 33 dana pre samog događaja, te Hype produkcija na čelu sa Sašom Mirkovićem organizuje još jedan koncert 11. decembra od 20 časova u Štark Areni.

Ulaznice su u prodaji na Tickets Vision prodajnim mestima kao i onlajn putem tickets.rs.

Veoma je teško kontinuirano kreirati i realizovati nove muzičke projekte i priređivati iznenađenja vernoj publici, međutim Miroslavljeva karijera je ekvivalent ozbiljnosti i profesionalizma, te u tom duhu uvek osluškuje želje publike priređujući mnoštvo noviteta, pesama i spotovova ali i najveća iznenađenja baš poput ovog koje vas očekuje dve večeri zaredom u Štark Areni.

Pored pedesetogodišnjice muzičke karijere, najveći bard domaće muzičke scene će, već tradicionalno, slaviti svoj rođendan zajedno sa obožavaocima i pevati preko 173 numere koje su postale evergrin hitovi na našim prostorima. Muzičkom opusu širokog spektra pridružuju se i nove numere “Ti si zvezda mojih snova” i “Siromah sam al’ volim da živim”.

Foto: Hypetv

Spektakularan koncert 11. decembra 2022. godine od 20h u Štark Areni biće prava muzička rapsodija i veče koje će se pamtiti zahvaljujući svetskom audio – vizelnom doživljaju koji priprema Hype produkcija i virtuoznim vokalnim sposobnistima Miroslava Ilića.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x