Background adbanner
Background adbanner

ZAHTEVI SVINGERA SU POTPUNI HIT NA OGLASIMA! ,,Zabava i diskrecija”

Objavio: RHT
25/09/2022 3:30 PM

„Upoznaj zanimljive ljude, menjaj partnere i ulepšaj svoj seksualni život već večeras. Bilo da si početnik ili imaš iskustva, naš klub će te oduševiti. Vreli svingeri, dođite!“.

FOTO: Pixabay/andreas160578

Tom rečenicom jedan domaći sajt za svingere „otvara svoja vrata“.

Nemojte se začuditi ako na njemu vidite profil svog komšije Vladislava i njegove žene Anke, u čijem opisu stoji „par otvorenih shvatanja raspoložen za druženja i zabavu“.

Ako ste mislili da su svingeri neki tamo perverznjaci s kojima nemate nikakvih dodirnih tačaka, razmislite ponovo. U svingerskom svetu to su obični ljudi s kojima se srećemo svaki dan – teta sa šaltera iz pošte, komšija Mirko, kolega s posla, najbolja drugarica naše babe itd.

Iako uglavnom kriju taj aspekt svog života, to ne znači da on nije aktivan. Sem svingerskih žurki koje se održavaju na tajnim lokacijama, novi parovi se najčešće upoznaju preko interneta. Svi imaju različite prohteve, pa je tako jednima bitna dobra „zabava i diskrecija“ a drugima „lepi oblici, erotika i intriga“.

Iskusniji svingeri će vas na svojim profilima obavestiti gde se nalaze jer svaki grad je nova prilika za „druženje.“

„Ukrajinci koji govore ruski, odmaramo u Budvi do 30.“, glasi jedan od oglasa.

Pojedini parovi imaju prohteve koje jednostavno ne znate kako da protumačite. Tako jedan par traži obrazovanu(?!) osobu, s kojom verovatno žele da pričaju o kvantnoj fizici u krevetu. Isto tako, većina hoće da se druži sa NORMALNIM ljudima, šta god to bilo.

Mnogi igraju na kartu svog horoskopskog znaka nadajući se da će se neko upecati na tu foru, pa tako jedan muškarac samouvereno navodi: „Ako kažem Blizanac u horoskopu, biće svima jasno da sam vetropir.“

Neki vam suptilno nagoveste šta možete da očekujete: „Mirna i povučena dok sam obučena“, „Volimo sve što vole mladi“, „Treniram, pun sam kondicije“.

Ima i nežnih duša koje hoće iskrenost, romantiku i ljubav dok su pojedini „ludo ludi“ i pristaju na sve. Neki zahtevi su poprilično direktni – ima parova koji se druže samo sa „izdržljivim obdarenim momcima“ i onih kojima je najbitnije da devojka ima velike grudi i veliku guzu.

Kada se ugovoraju sastanci, nije strano da se traži i lekarska potvrda kojom dokazujete da nemate neku polnu bolest.

Da svingeraja ima i u manjim sredinama vidi se kada želite da pronađete parove po lokaciji na kojoj se nalaze. Od Šašinaca, Kanjiže, Kovina, pa sve do Beograda i Novog Sada. To samo pokazuje da parova koji vole da se zabavljaju sa drugim parovima ima po celoj Srbiji i regionu.

Svingerskih oglasa i žurki ima na pretek, na vama je samo da „budete slobodnih shvatanja“, „čisti“ i „prijatnog izgleda“.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x