Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ZABRINULA FANOVE: Nataša Bekvalac završila na infuziji!

Objavio: RHT
19/01/2023 4:45 PM

Pevačica Nataša Bekvalac objavila je na instagram story fotografiju iz kreveta i objasnila da ima virus koji jako teško podnosi, te da zbog toga prima infuziju.

Foto: ATA Images

-Nikada u životu ovo nisam osetila, ljudi kakva je ovo viruščina. Svaka kost me neizdrživo boli, ja ne mogu da pomerim prst, oko, ništa… Temperatura divlja, Isuse ovo je gore stoput od korone- napisala je pevačica u opisu svoje objave. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner