Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ČETVRTI DAN OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU! Zorana i Damir u borbi za zlato! U pohod kreću košarkaši, pa vaterpolisti, odbojkaši, a onda sledi plivanje i veslanje! SANDRA AFRIKA U PROBLEMU! Novi dečko jok sve zabranio, a ona nastavila da luduje po Crnoj Gori VREMENSKA PROGNOZA! U Srbiji danas sunčano, temperatura do 32 stepena IMALA JE 170 KILOGRAMA, UMALO JE UMRLA! Šok transformacija HOROSKOP ZA UTORAK, 30. JUL! Vodolije čekaju problemi na poslu, Bikovi će imati porodične drame, Škorpijama oni stoje na putu ka uspehu KAKVA BOMBETINA! Ovo je MAJKA Ave Karabatić! “Zbog nje sam danas među ŽIVIMA” SITA SVE PRIZNALA! Ništa više neće biti isto! (FOTO) PORTAL DANAS BROJI NAJVEĆU ČITANOST! Oboren rekord! OBAVEZNO POTENCIJALNOG PARTNERA PITAJTE ZA HOROSKOPSKI ZNAK! Nisu svi znakovi savršen spoj, pa ni stvoreni jedno za drugo “ZBOG DALILE SI POSTAO MUSLIMAN!” Vuk Đuričić URNISAO Dejana Dragojevića, pa mu sasuo sve u lice! (VIDEO) LJUBAVNI HOROSKOP OD 29. JULA DO 4. AVGUSTA! Spremite se za promene TANJA SAVIĆ IZNELA SVE DETALJE O VENČANJU SA MUKIJEM:”Sva se raspilavim, ugađa mi u svemu” NEMA VIŠE POTREBE DA UDIŠETE HEMIKALIJE! Smesa od ove 3 namirnice, uklanja masnoću, buđ i kamenac, a pritom dezinfikuje kupatilo SKANDAL! ANELI I JANJUŠEVA ŽENA OČI U OČI: Ovaj susret su svi čekali, evo šta se dešava! MAESTRALAN START U PARIZU! Odbojkašice Srbije POKOSILE domaćina Francusku i idealno otvorile Olimpijske igre ANITA O DETALJIMA RASKIDA! Rešila svima da zapuši usta, pa iznela detalje!

ZABRANITE DECI DA U KUĆI POMINJU MOJE IME! Džehva posle tverka sa devojčicom napisala PISMO: Boli me, i ja sam od krvi i mesa!

Objavio: RHT
20/08/2021 8:42 PM

Pevačica Teodora Džehverović bila je na meti javnosti i udaru tviteraša kad je na jednoj proslavi “tverkovala” sa devojčicom, a sad se oglasila dužim pismom.

Kako je pevačica napisala, rođendan je bio privatni, kao i da ju je devojčica zasenila energijom.

“Veliki pozdrav drugari, javljam vam se na ovaj način, jer drugačije u ovom trenutku ne mogu. U poslednjih par dana digla se velika prašina i pompa u vezi mog nastupa na 18. rođendanu. Evo o čemu se radi… Rođendan je bio privatnog karaktera, gde su bili stariji, tinejdžeri, ali i dečica, što je normalno valjda na 18. rođendanu gde zovete svoju rodbinu i njihovu decu. U prvom redu je bila devojčica koja me je svojom energijom zasenila. U momentu sam videla sebe i toliko sam se raznežila. Imala je neverovatan osećaj za ritam i muziku, nisam mogla da je ne izvedem na binu”, napisala je Teodora, pa potom dodala da, ako roditelji misle da je loš primer omladini, jednostavno – zabrane da se u njihovoj kući ona spominje.

“Ono što je sigurno i šta mogu da garantujem jeste da JA, Teodora Džehverovic nisam loš primer za vašu decu! Odlično razumem ovaj posao, volim da provociram, ali ono što je moja sustina jeste da sam ja jedna normalna devojka koja poštuje i ceni prave vrednosti u životu! Devojka koja je u životu sve svojim radom i trudom postigla!”, nastavila je izmeđuostalog pevačica.

 

IZVOR: KURIR/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner