Background adbanner
calendar

Utorak 26. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ MIRIS KOD ŽENA IZAZIVA NAJJAČI ORGAZAM U KREVETU: Doživljavaju ga MOMENTALNO OVO JE STANIJINA “ZAMALO” SVEKRVA! Evo kako izgleda majka Marka Markovića (FOTO) Ćerka poznatog muzičara radi u kozmetičkom salonu: Tata joj ima milione, ali ona od svog posla ne odustaje ZAPOMAŽE NA SAV GLAS! Ša hitno želi da vidi Vanju Maja Marinković dala svoj sud o Janjuševom braku sa Enom, pa rekla da je on nikada neće prežaliti! DEČKO JE UPOZNAO SA MAJKOM, A ONA SE FRAPIRALA! Ima 34 godine i visoka je 91 cm. BEZ DLAKE NA JEZIKU! Anelina sestra osula rafalnu paljbu po Janjušu, ovo je rekla o njegovom ultimatumu! KURTIJEVI LJUDI SU SE GROHOTOM SMEJALI NAD UPUCANIM SRBIMA Petar Petković o tragičnim događajima na KiM NAŠA VODITELJKA RASKINULA VERIDBU SA 16 GODINA STARIJIM FUDBALSKIM TRENEROM PA STALA NA LUDI KAMEN KARLEUŠA OŠURILA PO MILICI I PRIJI: “Aleksandra je davna prošlost, Milica ima hit, ali SAMO sa mnom!” DESINGERICA LUPAO MAJI NA VRATA?! Haos ispred zgrade starlete, komšinica zvala i policiju! Poslednji Supermesec u 2023. izlazi ove nedelje: Na nebu će se pojaviti neverovatan prizor Pevačica Sara Reljić peva i povlači minić! Napravila POTPUNI HAOS! ŠOK IZDANJE EME RADUJKO! FUDBALSKE LOPTE NA GRUDIMA I PREZIME NA KOŽNOM MINIĆU (FOTO/VIDEO) ČUBURAC BI MOGAO DA ODE U ZATVOR! Diskvalifikovani učesnik ovo nikako nije smeo da uradi i kaže! (VIDEO) Olja Bajrami ZASIJALA U PROVIDNOJ HALJINI! Zapušila usta estradi: “Svako ko kaže da mu se ne sviđa Karleušin album laže!” (VIDEO)

“ZA OSKARA SAM GLUMIO”: Završeno snimanje filma i serije “KAFANA NA BALKANU”, očekuje vas SPEKTAKL!

Objavio: RHT
02/06/2023 3:49 PM

Očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma “Kafana na Balkanu”, 3. novembra u 19 časova u Štark Areni, a odmah po završetku u 21 čas počinje senzacionalni koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda, a sve to u organizaciji Hype produkcije.

Foto: HYPETV

Mesecima se vredno radilo na ovom projektu koji je snimljen po knjizi “Ovo sam ja”, koji prikazuje život i rad najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa, a u produkciji Telekom Srbije i Hype produkcije. Došao je i poslednji snimajući dan i vreme da se sumiraju utisci sa ovom fantastičnom glumačkom ekipom.

Osećam se poprilično mirno, zato što smo, samo kako smo i zamislili, prošli kroz sve ovo. Ne pričamo o rezultatu kakav će biti, već o nekom osećanju kada se osvrnem iza toga, kako se držala ekipa, koja je bila atmosfera sve ovo vreme. Sve ono što smo pokušali da napravimo, bili smo zadovoljni snimajućim danima kada se oni završe. Bili smo poprilično oslobođeni. Slušali smo se međusobno i mislim da što se tiče same kreative da smo porasli i ponešto naučili – rekao je glumac Mladen Sovilj, koji glumi glavni lik, pa dodao,

Foto: HYPETV

Ovo je jedna užasno filmična biografija o kojoj mi pričamo i prvi put da igram nešto što obuhvata jednu sagu, jedan toliki razvoj neke ličnosti. Sigurno da me je promenilo – istakao je glumac.

Rediteljka Suzana Purković je istakla da je prepuna emocija, ali da u ovom trenutku ne može ni jednu da pusti jer je sve ovo što je iza njih jedno veliko zadovoljstvo, ali i tuga, kakao je rekla, “zato što je kraj ovom predivnom projektu”.

Foto: HYPETV

Rad sa glumcima, imam utisak da smo svaku scenu, bez obzira što je bila napisana, pravili i nadograđivali na licu mesta. Naravno, rad sa ovom fenomenalnom ekipom koja je dala najbolji deo sebe, a to je ljubav – rekla je rediteljka Snežana Purković za Hype televiziju.

Foto: Hypetv

Opširnije pogledajte u videu ispod:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner