Background adbanner
calendar

Petak 21. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OPROSTILA SAM MAJI ŠTO JE SPAVALA S MOJIM MUŽEM” Aleksandra Subotić ne može više da ćuti o Peci: “Svađamo se stalno, sve je zbog njegovih godina” HANA ADROVIĆ: Ružni komentari su stvorili lošu sliku o meni! Trpela sam digitalno nasilje! “Janjuš ili Ša će POBEDITI?!” Ekskluzivno! Petrući otkrio POBEDNIKA rijalitija?! (VIDEO) OČEKUJU NAS PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM I GRAD! Toplotni talas će biti do ovog datuma, a onda ŠOK OBRT! “BRANKO BABOVIĆ NAZVAO STEFANA USILJANINA POPOM!” Glumac ISPRIČAO nepoznate detalje života: “Nikad se nisam ovako ispovedao!” JOVANU JOKSIMOVIĆ MUŠKARAC PIPAO U PROGRAMU UŽIVO: Nastao opšti haos, voditeljka iznenadila: “Jao, ja sam gola voda” ŠOK! “Kako uklopiti ljubav i novac?” : Tema je emisije Snežane Dakić – “Male stvari” ŽENA U BEOGRADU IZ ČISTA MIRA NAPALA MUŠKARCA NASRED ULICE! Prišla mu, krenula da viče, pa izvadila nož! HYPETV PROGRAM ZA SUBOTU 22. jun 2024! U podkastu “Sada i ovde” pevačica Alka Vujica OVO JE IMPOZANTNA VILE EMINE JAHOVIĆ! Košta više miliona evra, ovo se retko viđa i u svetskim filmovima! (FOTO) EVO ZAŠTO NAM JE KVALITETAN SAN NEOPHODAN: Evo šta se dešava ako ne spavamo dovoljno i kako to utiče na naše telo! DIJETA UZ POMOĆ KOJE JE NIKOLINA KOVAČ SMRŠALA 40 KILOGRAMA: Trik se sastoji u ovome, a ovo je njen jelovnik EKSKLUZIVNI DETALJI IZ PORODILIŠTA: Car ispričao šta se dešavalo u POROĐAJNOJ SALI! “Plašio sam se da li je dete u kolevci, da mi ne ispadne!” ANELI SE VRATILA U RIJALITI NAKON ABORTUSA! Kuka i jeca na sav glas, savija se od bolova, Janjušu zabranjen razgovor s njom! (FOTO) CITY HYPE: Nikolina Kovač o nepravdi koju je pretrpela od saradnika! Paola Hublin priznala da li je izgubila veru u ljubav! BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, ZAVELA SINA NAŠEG PEVAČA: Odjednom nestala, rodila sina, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

ZA ČETIRI ZNAKA MLAD MESEC U VAGI SPREMA DRAMU I PROBLEME: Imaće drastične promene, a jednom će se život preokrenuti iz korena!

Objavio: RHT
21/09/2022 8:00 AM

Uskoro nam stiže septembarski mlad Mesec, a osvanuće na nebu 25. septembra.

Foto: Sarayut Thaneerat / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovog puta ulazi u diplomatsku Vagu, donoseći promene u našu uobičajenu rutinu i to najviše u polju partnerskih odnosa.

Mlad Mesec će doneti puno sumnji, iznenadne prekide i predomišljanja, a takođe je moguće da ćete i sami biti zbunjeni promenama u svojim dosadašnjim željama i stavovivma. Četiri znaka osetiće više drame i više promena od ostalih, a evo o kome je reč.

Ovan

Područje koje će biti kritično u narednom periodu jeste vaš ljubavni život. Posebno obratite pažnju na ishitrene odluke i pretpostavke koje donosite. Venera u Devici izaziva dramu u vašoj svakodnevnoj rutini, pa možete očekivati da ćete biti posebno ranjivi u odnosima sa onima koji su vam najbliži. Generalno, ovaj mlad Mesec najteže će pasti upravo Ovnovima – neće se osećati prijatno i moraće da zastanu i pauziraju, umesto da bezglavo jure napred kao što je to najčešće slučaj.

Rak

Moguće je da ćete biti vrlo uznemireni, te da vas očekuju velike promene u porodici. Možda će se nešto u šta ste oduvek verovali srušiti kao kula od karata, a vi ćete biti primorani da promenite perspektivu i prihvatite novosti. Čeka vas nestabilan period, ali je ujedno ovo trenutak da preispitate vaš unutrašnji svet i spoznate šta je ono što vam je stvarno važno.

Vaga

Pripremite se za turbulentan period, Vage! Sa mladim Mesecom i retrogradnim Merkurom u vašem znaku, suočavate se sa velikim promenama, posebno kada je reč o tome kako doživljavate sebe. Obratite pažnju na to kako veza u kojoj ste utiče na vaše samopoštovanje. Takođe, nemojte se uplašiti ako vidite da postoje trzavice u vašoj vezi, koja je do nedavno bila idilična, ona će uskoro ponovo procvetati. Na putu ka harmoničnom partnerstvu neophodne su određene diskusije, pa i prilagođavanje i kompromisi.

Jarac

Mlad Mesec doneće vam nove ideje, nove spoznaje, ali i bolji odnos sa kolegama. Možete da očekujete i da ćete se zainteresovati za neki novi hobi, ili čak novu karijeru, a sasvim je moguće da će vam se otvoriti put za partnerstvo ili saradnju koja bi mogla da vam donese uspeh. Ipak, morate da budete spremni za rizik i otvoreni za nove stvari kako biste zaista iskoristili prednosti ovih prilika. Takođe, uprkos dobrim šansama za napredak, očekujte naporan period na poslu, sa brojnim izazovima u međuljudskim odnosima.

Izvor: najzena.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner