Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

VUK KOSTIĆ PROGOVORIO O INTIMNIM SCENAMA: ” Lakše mi je da se ubijem nego da imam se*s”!

Objavio: RHT
17/03/2023 11:00 AM

Popularna srpska televizijska serija “Ubice mog oca” osvojila je srca publike i obara rekorde gledanosti iz sezone u sezonu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, snimanje intimnih scena nije lak zadatak za glumce koji su uključeni u ovaj projekat. Glumac Vuk Kostić, koji tumači jednu od glavnih uloga u seriji, otkrio je detalje ovoj važnoj temi.

-Ako se jedan glumac ukoči, onda ni drugi ne može da funkcioniše. Lakše mi je da skočim sa zapaljene zgrade nego da imam intimne odnose na filmu. Nema ništa od toga ako je partner ukočen, to je onda kao da imaš dve daske na samom setu – priznao je Kostić.

Snimanje intimnih scena može biti neprijatno iskustvo, pogotovo kada na setu ima 300 ljudi koji vas posmatraju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Dišu nam za vratom tokom tih scena, i samim tim postaje nelagodno. Ceo fokus je na nama – objasnio je glumac.

Ipak, Vuk se pohvalio dobrim odnosom s kolegama i najavio odlične kadrove u šestoj sezoni istoimene serije.

-Šesta sezona će biti odlična. Da nije toliko uspešno, ne bi toliko sezona ni bilo snimljeno. Čast mi je što sam deo ove ekipe, a o svojim kolegama mogu da kažem samo najlepše reči – rekao je Kostić.

Osim “Ubica mog oca”, Vuk radi i na drugim projektima. Najavio je da će se pojaviti u drugoj sezoni serije “Pevačica” i da je fokusiran na nastavak snimanja legendarnog filma “Mala noćna muzika”. Sudeći po njegovim rečima, očekuju nas zanimljive i uzbudljive uloge od ovog talentovanog glumca.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner