Background adbanner
calendar

Nedelja 2. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ČEKIĆ! Stošić ZAKUCAO Fabjana za KRAJ SPEKTAKLA FNC 17 U ARENI! OVO JE DOKAZ DA JE STANISLAV ISKORISTIO MAJU?! Njegova ćerka se izlanula i otkrila skandaloznu istinu, ISPLIVALO SVE! “HTELA SAM DA SE UBIJEM…” Rada Manojlović ne može više da ćuti o Milanu Stankoviću, evo šta se dešavalo dok je bila sa njim! KARLEUŠA PONOVO URNISALA SEVERINU! Rat se ne stišava, direktno joj se obratila i uputila brutalnu poruku nakon skandala sa Duškom “IMAO SAM POTRES MOZGA!” Glumac Nenad Okanović o nezgodama: “LOMIO SAM REBRA, RUKU I NOGU!” ŠA PONOVO DOTAKAO DNO! Miona ga ponizila brutalno, reperu su svi smeju, gledaoci zgađeni, Jovanovićeva SLAVI POBEDU “BIO SAM VILJUŠKARISTA I KONOBAR!” Glumac Nenad Okanović OTKRIO nepoznate detalje života: “Imam zanat u rukama!” PREDSEDNIK SRBIJE DOBIO POKLON VIKTORA ORBANA: U Srbiju stigla moćna borbena vozila TUČA ANĐELA I JANJUŠA! Opsadno stanje u rijalitiju, Marko se zaleteo na cimera, Anita skočila, obezbeđenje uletelo munjevito, HAOS! “TO JE BOLNO!” Glumac Nenad Okanović o trenutku kada je supruga Željana izgubila bebu: “POTISNUO SAM TO!” UMRO RUSKI POLITIČAR! Vladimir Putin se hitno oglasio! “BIVŠA PROSTITUTKA! Više neće da je j*bu NI ZA LOVU!” Asmin Durdžić zapenio od besa nakon gostovanja Sanje Grujić u OVOJ emisiji, pa progovorio o njenom MEĐUNOŽJU MIONA I STANISLAV PREVARILI SVE?! Razotkriven njihov TAJNI PLAN, evo šta će uraditi nakon izlaska iz rijalitija, SKANDAL! ANELI U AKCIJI SA JANJUŠEM, TRESE SE REHAB! On legao i kukao, Ahmićeva “završila” posao, a onda Marko priznao šok stvar OVO JE KEBINA ĆERKA KOJA JE SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA PORODIČNI DOM: U Americi prošla kroz PAKAO, evo šta joj se sve desilo ŠA PRIMORAVAO MIONU NA INTIMNE ODNOSE, A ONDA UPUTIO ŠOK PRETNJE: Isplivali stravični detalji iz spavaće sobe, evo šta je zahtevao u krevetu!

VUČIĆ U TIRANI! Predsednik Srbije se obratio medijima! Celu noć traju pregovori oko deklaracije!

Objavio: RHT
28/02/2024 1:27 PM

Vučić se obratio medijima u Tirani!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas na samit Ukrajina – Jugoistočna Evropa gde su ga sačekali premijer Albanije Edi Rama i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. Vučić je kratko za medije rekao da se pregovori oko deklaracije nastavljaju.

foto: printscreen/alo

Predsednik Srbije stigao je u Tiranu. On je za medije rekao da očekuje ozbiljne razgovore.

– Da li ću sresti Plenkovića ili ne videćemo. Sigorno nećemo pričati o smokiju.

– Imamo više predloga deklaracije, celu noć to traje. Jedino što mogu da kažem je da ću se držati načela i principa Saveta za nacionalnu bezbednost Srbije.

Premijer Albanije Edi Rarma je dočekao predsednika Ukrajine, predsednicu Moldavije predsednicu privremenih institucija u Prištini Vjose Osmani.

SAMIT U TIRANI

U prestonici Albanije su povodom samita okačene zastave Ukrajine na centralnim ulicama. Na samom platou Kongresne Palate postavljen je natpis ”Samit Ukrajina-Jugoistočna Evropa”.

Kako saznaje Tanjug, na samitu se očekuje i prisustvo predsednice Moldavije Maje Sandu, predsednika Crne Gore Jakova Milatovića. Ko i premijera Hrvatske Andreja Plenkovića, predsednika Severne Makedonije Steve Pendarovskog, predsednice privremenih institucija u Prištini Vjose Osmani, kao i predsednice Saveta ministara Bosne i Hercegovine Borjane Krišto.

Zvanični prijem počeće danas u 11 sati, u Kongresnoj Palati, a domaćin samita je premijer Albanije Edi Rama.

foto: printscreen/alo

Na poziv Rame, očekuje se prisustvo predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, kome će ovo biti prva poseta Albaniji.

Očekuje se da će se razgovarati o ratu u Ukrajini i njegovim posledicama. 

Samit se održava pod visokim merama bezbednosti, a na održavanju reda i bezbednosti skupa biće angažovano preko 1.600 pripadnika policijskih snaga.

Sutra se u Kongresnoj Palati održava Regionalni samit o planu rasta i konvergencije, na kojem će se razgovarati o evrointegracijama regiona i sprovođenju Plana rasta za Zapadni Balkan.

Predviđeno je da se održe dve plenarne sesije, koje su posvećene postepenom uvođenju jedinstvenog tržišta i sprovođenju Plana rasta.
Samitu će prisustvovati i komesar Evropske unije za proširenje i susedstvo Oliver Varhelji.

Plan rasta za Zapadni Balkan predviđa finansijsku podršku od šest milijardi evra, od kojih su dve milijarde bespovratni grantovi A četiri milijarde povoljni krediti koje daje EU, a cilj je da se podstakne ekonomski rast regiona i ubrza socio-ekonomsko usklađivanje.

Plan se odnosi na period od 2024. do 2027. godine i predviđa da svaka vlada zapadnobalkanske šestorke dobije određenu sumu novca na svakih šest meseci. Zavisno od reformi koje je sprovela u tom periodu.

Lideri Zapadnog Balkana su o Planu rasta u januaru u Skoplju razgovarali sa zvaničnicima EU i SAD, kada je održan susret “Zapadni Balkan i EU”.

Hypetv.rs/J.V./alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner