Background adbanner
calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SU RODITELJI BOGDANA BOGDANOVIĆA! Kapiten Srbije otkrio čega su se sve odrekli kako bi mu obezbedili uslove za napredak! (FOTO) GLEDAJTE HYPE TELEVIZIJU! U sredu 7. AVGUSTA očekuje vas novi CITY HYPE IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU MILENE KAČAVENDE IZ BOLNICE? Haos na mrežama „Ne postoji lepši stadion u Evropi gde može da se igra”: Predsednik Vučić u Surčinu! STANJE NA GRANICAMA KATASTROFALNO, VOZILA SE NE MIČU! Na ovim deonicama formirale su se kilometarske kolone, evo koji su alternativni pravci! EVO GDE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser sveta uhvaćen na ovom mestu, a evo šta je radio! Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! City Hype: Jelena Rozga progovorila o dečku! Viven “bacila” oko na Nucija! SRBIJA JE U POLUFINALU OI! “Orlovi” gubili 24 razlike od Australije, pa napravili nestvaran preokret i priredili nam meč za pamćenje! MARIJA ŠERIFOVIĆ POKLANJA 20.000 EVRA SVAKOME KO URADI OVO?! Pevačica objavila izazov, a ko ga savlada od nje će dobiti novac!? (VIDEO) OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ U CRNOJ GORI! Sada je sve jasno, isplivala ova fotka! (FOTO) VUČIĆ UPUTIO ČESTITKU SVIM RUDARIMA: “Rudarske ruke podigle su ovu zemlju” EVO KAKO IZGLEDA VILA ĐOKOVIĆA NA KOSMAJU! Zavirite u luksuzan dom najboljeg tenisera sveta vredan nekoliko miliona evra! (FOTO) DOŠLA SAM PO CENU DA ME IZNESU! Ivana Španović se oglasila posle šokante eliminacije sa Olimpijskih igara u Parizu “BILO JE PREDIVNO!” Darko Lazić iskreno o gej svadbi na kojoj je pevao i skandalima na nastupima! ŠOK PROMENA! Da li je prepoznajete? U jeku priče o veridbi, Matora uradila nešto neočekivano! (FOTO)

VUČIĆ RAZGOVARAO SA KARNEROM: Evropa se suočava sa ozbiljnom krizom!

Objavio: RHT
06/08/2024 10:40 AM

Vučić razgovarao sa Karnerom

Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa austrijskim ministrom unutrašnjih poslova. Gerhardom Karnerom imao odličan razgovor, kao i da su razgovarali o pitanjima regionalne bezbednosti, posebno imajući u vidu da se. Evropa poslednjih godina suočava sa značajnim bezbednosnim izazovima koji su pogoršani obrascima migracija izazvanim ratom i sukobima u okruženju.

On je na instagram profilu “buducnostsrbijeav” napisao da se zahvalio. Austriji na partnerskoj podršci u sprovođenju mera zaštite granice i ponovio posvećenost Srbije jačanju saradnje u ovoj oblasti.

-Odličan razgovor sa ministrom Gerhardom Karnerom

Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

Razmenili smo mišljenja o pitanjima regionalne bezbednosti, posebno imajući u vidu da se. Evropa poslednjih godina suočava sa značajnim bezbednosnim izazovima koji su pogoršani obrascima migracija izazvanim ratom i sukobima u okruženju. Zahvalio sam Austriji na partnerskoj podršci u sprovođenju mera zaštite granice i ponovio posvećenost Srbije jačanju saradnje u ovoj oblasti.

Naglasio sam da su tekuće geopolitičke tenzije i vojni sukobi generalno doveli do povećane neizvesnosti i potencijalnih rizika od terorizma i radikalizacije, kao i da ovakva dinamika događaja dodatno usložnjava bezbednosne okvire i zahteva koordinisan pristup kako bi se rešili neposredni bezbednosni problemi.

Tema razgovora bilo je i dalje unapređenje bilateralnih odnosa i zajednički projekti koji će doprineti većoj stabilnosti u regionu. Izrazio sam zadovoljstvo zbog dobrih odnosa sa Austrijom i zahvalio na podršci koju ta zemlja pruža Srbiji na njenom #EU putu. – objavio je predsednik Vučić.

hypetv/Alo!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner