Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJKA DARKA LAZIĆA RASKINULA SA DRAGANOM?! Paunović se javno obratio pevaču, pa izostavio svoju ženu! SKANDAL! SUTRA NASTAVAK SUĐENJA KECMANOVIĆIMA! Dečak koji je počinio masovno ubistvo pojaviće se pred sudom i svedočiće iz posebne prostorije! “ZAVRŠILA JE U BOLNICI, DANIMA NIŠTA NE JEDE..” Miličina bliska osoba iznela šokantne tvrdnje u javnost, pa otkrila da Terzina majka želi da ga se odrekne!? ŠOK! Užas u Batajnici! AUTOMOBIL POKOSIO DEČIJA KOLICA! BEBA HITNO PREVEZENA U BOLNICU! EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) ŽESTOKA TUČA NA SRED ULICE! Muškarci izašli iz auta pa pokušali pesnicama da se obračunaju! Obustavljen saobraćaj, ljudi u panici (VIDEO) “TO SU LAŽI!” Oglasila se majka Paf Didija, pa prokomentarisala navode da joj je sin monstrum, a onda STALA U NJEGOVU ODBRANU! PEVAČICA POBESNELA ZBOG TERZE, PA TRUDNOJ MILICI POSLALA ŠOK PORUKU: “Abortirala bih to dete, a onda njega kastrirala i zagarantovala mu crnu budućnost” “ODRŽIVOST NIJE SAMO REČ” Vučića na Hamburškoj konferenciji dočekao Olaf Šolc ĐOKOVIĆI DONIRALI 350.000 UGROŽENIMA U BOSNI I HERCEGOVINI! Saška i Đorđe pokazali humanost na delu! (FOTO) STIGLE LEPE VESTI! Patrijarh Porfirije čestitao beogradskom nadbiskupu Nemetu na imenovanju za kardinala DARKO LAZIĆ PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE SRNE! Glavna gošća Ana Sević došla sa mužem, pa bila najveselija! Katarina se odmah oglasila iz porodilišta! (FOTO) PRIPREMITE SE! U domovima zdravlja počela vakcinacija protiv sezonskog gripa “TRUDNOJ ŽENI DA PRIREDIŠ OVAKO NEŠTO..” Bivša učesnica rijalitija zgrožena Terzinim ponašanjem: “Milice, ovaj ne zaslužuje jednu suzu da pustiš!” (FOTO) ŠOK INTERVJU EME RADUJKO! Pevačica progovorila o Teodori Džehverović, pa spomenula da li je došlo do pomirenja! “PRIČAO JE DA JE BILO LOŠE, DA NISU ŽIVELI ZAJEDNO!” Ljubavnica sama raskrinkala Terzine laži! Evo šta joj je rekao o životu sa trudnom Milicom! ŠOK!

VUČIĆ PORUČIO IZ EGIPTA: “Izrazio sam veliku zahvalnost uvaženom domaćinu El Gebaliju…”

Objavio: RHT
14/07/2024 2:24 PM

Vučić poručio iz Egipta

Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Donjeg doma Parlamenta Arapske Republike Egipat Hanafijem El Gebalijem.

-Velika je čast posetiti jednu od najstarijih demokratskih institucija Egipta, zdanje koje je svedočilo brojnim istorijskim previranjima i događajima koji su obeležili modernu istoriju zemlje i celog Bliskog istoka.

Izrazio sam veliku zahvalnost uvaženom domaćinu El Gebaliju na pažnji koju je posvetio našoj delegaciji, kao i na otvorenom, prijateljskom i srdačnom razgovoru.

Uveren sam da će parlamentarna saradnja Srbije i Egipta pratiti rastuće trendove naših ukupnih bilateralnih odnosa i da će naša saradnja doprineti stvaranju novih simbola i vrednosti na dobrobit naših naroda. – istakao je predsednik Vučić.

hypetv

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner