Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

VUČIĆ O BESMISLENIM NAPADIMA OPOZICIJE Dokle to ludilo može da ide? Ja sam ipak za to da imamo više normalnih (VIDEO)

Objavio: RHT
14/03/2023 6:58 AM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je obeležavanju početka radova na izgradnji industrijskog parka u Dobanovcima, u čiju gradnju investira panevropska kompanija VGP

Foto: Printscreen Instagram

Nakon toga, odgovarao je na pitanja novinara.

Govoreći o lažima koje su plasirane u vezi sa lažnim fotografijama poplave u podrumima zgrade Beograda na vodi, predsednik se osvrnuo i na druge laži koje su plasirane o njemu lično – montirane fotografije sa Kurtijem, kao i drugim napadima, i rekao da pola kampanje koja postoji protiv nekog na dnevnom nivou zasnovano na najbesmislenijim stvarima.

Podsetio je i na izmišljenog kuma J.M. iz Sremske Mitrovice, za koga su ga optužili da mu je “omogućio tehničke preglede”.

– U vreme društvenih mreža neretko najgori dobiju najviše lajkova, a oni normalni su suviše normalni da bi ih neko lajkovao. Ja sam ipak za to da imamo više normalnih i da se ne meri sve u lajkovima, nego u realnom, stvarnom uspehu u životu, onome što pružite svojoj zajednici, svom narodu, svom društvu – ocenio je predsednik Srbije. 

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner