Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POJAVIO SE TESTAMENT BORE ČORBE?! Ovo je poslednja želja legende rok scene?! U SRBIJI VEČERAS JAKO NEVREME! Očekuju se grmljavinske oluje i ogromna količina kiše! U ovom delu naše zemlje biće najgore! NESTAO DEČAK (8) U PANČEVU! HITNO! Nakon završetka nastave, gubi mu se svaki trag! SKANDAL! ANELI DRUGARICA SKINULA GASTTOZZA: Ahmićeva joj besna ZAPALILA AUTOMOBIL? Isplivale ŠOK INFORMACIJE iz prošlosti Loše VESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVETLOST DANA! Mlada pevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” “Divlja sam KADA RASKIDAM!” Lepa pevačica otkriva DETALJE o sebi: Evo šta kaže o SKANDALIMA! KEJT MIDLTON OBJAVILA SREĆNE VESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje lečenja! SVE OČI UPRTE U NJIH! Gastozu i Aneli popustile kočnice! Starleta sve priznala! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BAHATI vozač BMW-a nakon GAŽENJA dao gas! U javnost pušten SNIMAK koji je zgrozio sve! MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ OBJAVILI INTIMNI VIDEO! Sve pršti od ljubavi! Ona mu priznala jedno! (VIDEO) DRAGANA KOSJERINA TRI MESECA NAKON VENČANJA OBJAVILA PREDIVNE VESTI! Voditeljka objavom zaintrigirala pratioce! (FOTO) KONAČNO JASNO SVE VEZANO ZA MAJU I STANISLAVA! Jedan detalj sve otkriva (FOTO) ANELI I GASTOZZ SU BILI INTIMNI!? Šokantni detalji ugledali svetlost dana! Jedna osoba više nije mogla da ćuti, pa razvezala jezik! PREDSEDNIK VUČIĆ SE SUTRA SASTAJE SA MIROSLAVOM LAJČAKOM!

PREDSEDNIK VLADE VUČEVIĆ O INVESTICIJAMA! “Fabrika Linglonga dobra vest za Srbiju, moraće da poštuju sve standarde u ugovoru”

Objavio: RHT
09/09/2024 2:35 PM

PREDSEDNIK VLADE VUČEVIĆ O INVESTICIJAMA!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da misli da je kompanija “Linglong” veoma bitna za Srbiju i za Zrenjanin. Kao i da se očekuje da u prvoj fazi bude zaposleno 900 radnika. Pa naglasio da država kontroliše sve investitore da li poštuju sve što je po ugovoru određeno.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je odgovarajući na pitanja novinara prilikom obilaska radova. I to na izgradnji autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, gde je počela izgradnja prvog mosta na toj deonici. Kako komentariše to da je prilikom same izgradnje fabrike “Linglong” bilo problema. I koje vrste garancija ima srpska država. Pa i da se to neće ponavljati, rekao da je siguran da je bilo određnih problema. Ali da država vrši pritisak na sve investitore da moraju sve da ispoštuju što je u ugovoru.

PREDSEDNIK VLADE VUČEVIĆ O INVESTICIJAMA!

“Mislim da je kompanija ‘Linglong’ veoma bitna za Srbiju, za Zrenjanin. I mislim da je ta fabrika dobra vest i dobra investicija za Zrenjanince. Siguran sam da je bilo i određenih problema prilikom izgradnje. Ne zato što je to kineska kompanija, nego svuda kada radite imate određene izazove i ne želim da opravdam. I morate da razumete da država mora da vrši pritisak na sve investitore. I to bez obzira da li su srpski, kineski, američki, ruski ili evropski”, rekao je Vučević.

On je naglasio da država mora da vodi računa o javnom interesu i interesu građana. Premijer Miloš Vučević izjavio je danas. Da ova investicija najavljuje bolje dane za Banat koji je, kako je rekao, dugo bio zapostavljen.

“Ovaj autoput od Beograda preko Zrenjanina, pa na Novi Sad suštinski menja krvnu sliku južnog i srednjeg Banata. Donosi optimizam za ostanak građana koji žive na ovim prostorima. Zrenjaninu daje dodatni impuls da se razvija,. Ali ne samo Zrenjaninu već i Kovačici, Opovu i svim opštinama koje će se naći na putu”, rekao je Vučicević novinarima.

Kako je rekao, ovo je projekat koji smo nekada mogli samo da sanjamo, pre svega Banaćani.

“Posebno verujem da ćemo ga uspešno realizovati jer saradnja sa kompanijom Šandong Hajspid je više nego uspešno iskustvo. Poštovali su rokove i kvalitet i ispunili ono što je bilo dogovoreno”, rekao je Vučević.

Hypetv.rs/Tanjug/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner