Background adbanner
Background adbanner

VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. AVGUST: Promenljivo oblačno!

Objavio: RHT
09/08/2022 7:00 AM

Jake padavine, a biće uslova i za grad i jak vetar. Zato je na snazi narandžasti meteoalarm. Oblaci iz srednje Evrope već od jutra će donositi obilnije padavine. Stiže i svežiji vazduh. Ujutru od 16 do 20 stepeni, najviša od 25 na severu do 32 na jugoistoku. U Beogradu od jutranjih sati imajte kišobran pri ruci. Najviše padavina u prvom delu dana. Temperatura do 27 stepeni.

Foto: FelixMittermeier/ Pixabay

Promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Lokalno se očekuju obilne padavine i grad, a u zoni pljuska i jak vetar.

Jutarnja temperatura od 16 do 20 stepeni,  najviša dnevna od 25 na severu do 32 stepena na istoku i jugoistoku.

Izvor: rts

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x