Background adbanner
calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NOSI IVANOVO DETE, A NE ZOLINO? SKANDAL VEKA! Isplivale NOVE INFORMACIJE! PRATI SE VODOSTAJ DUNAVA! Novi Sad je u domenu redovne odbrane od poplave! ODLUKA MILJANE KULIĆ O BEBI! Novi detalji, spomenula i oca deteta! Nastao muk u Beloj kući Jeste li osetili zemljotrese? Zatreslo se tlo u Srbiji, a evo gde tačno OTKRIĆE! Horoskopski znaci pre i posle seksa! Neki su nezasiti i perverzni, a neki… Počinje Liga šampiona! Prvi veliki derbi Milan – Liverpul na San Siru! VAŽNO OBAVEŠTENJE! Počela isporuka vaučera za kupovinu lekova obolelima od retkih bolesti BARBI AFRIKA NEMA KONKURENCIJU! Damir Handanović je uzeo stvar u svoje ruke BIVŠA SUPRUGA REPERA ŠA NAPRAVILA GALA PROSLAVU! Iznajmila vilu sa bazenom za svoj 28. rođendan! (FOTO) RAZVALJIVANJE! PRVA VRELA AKCIJA U RIJALITIJU! Sve se treslo, dahtanje probudilo cimere, Uroš je pokidao! Jelena Marinković sve gledala! SKANDAL! PEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA?! Jovana Pajić krila kroz kakav pakao je prošla posle rastanka od Saleta Tropika SLAVLJE U DOMU ALEKS NIKOLIĆ! Društvene mreže se usijale, čestitke stižu sa svih strana! Svi čekaju oglašavanje Filipa Cara! PLJUJE, PA LIŽE!? ANĐELA ĐURIČIĆ KRALJICA BLAMA! Mudrolije i laži rijaliti učesnice! TOTALNO RASKRINKANA DA LI SU ONI SLEDEĆI ESTRADNI PAR KOJI SE RAZVODI?! Pevač otkrio sve posle 35 godina braka, pa spomenuo prevare i druge žene “ODVELI SU GA U NEPOZNATOM PRAVCU!” Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića nakon HAPŠENJA: “DEVET SATI nemam informacije…” Uhapšen Sergej Trifunović! Pokušao da pređe u Hrvatsku, a sada ga čeka novo suđenje u Splitu

VREMENSKA PROGNOZA! Šok preokret, a evo i šta nas čeka narednih 7 dana

Objavio: RHT
17/09/2024 8:17 AM

Vremenski šok preokret!

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro biti hladno, a tokom dana iznad većeg dela promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima i toplije.

foto: Hype TV/ilustracija

Samo na jugu i jugoistoku zemlje ponegde kiša ili kratkotrajni pljusak. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni.

Najniža temperatura od 6 do 10, najviša od 18 do 23 stepena Celzijusa. U Beogradu sutra jutro hladno. Tokom dana promenljivo oblačno i suvo, sa sunčanim intervalima i toplije. Vetar slab i umeren istočni i severoistočni. Najniža temperatura oko 10, najviša oko 21 stepen.

Sledećih sedam dana u Srbiji postepeno toplije. Do petka promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Za vikend i početkom naredne sedmice pretežno sunčano, samo se još u subotu na jugozapadu i jugu uz promenljivu oblačnost očekuju kiša i lokalni pljuskovi. Pobolјšanje biometeoroloških prilika doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje opreznost.

Hypetv.rs/alo/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner