Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROFESORKA O PARTNERSKIM ODNOSIMA U PODKASTU “Sada i ovde” Šta je sve emocionalno zlostavljanje i zašto ljubav “boli”? Još jedna zemlja članica EU ZABRANILA LGBTQ+ PROPAGANDU u ŠKOLAMA! Glasali i liberalni poslanici, evo detalja LUBENICA TOPI MASTI! Smršajte uz ovaj trik za samo pet dana! JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Nije mogao više da izdrži, objavio javno ŽENA SKOČILA SA BINE! Šok na nastupu Amadeus benda: Devojku se bacila, a onda su joj se svi izmakli, UDARILA GLAVOM O POD! (VIDEO) HOTEL MOXY: Srce Beograda u novom svetlu i dimenziji! Kombinacija stila, zabave i pristupačnosti City Hype: Deni Boneštaj iskreno o mlađim kolegama!Miljana Kulić i Ivan Marinković ponovo zajedno?! “UBIJU ČOVEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Zola van sebe, zabrinuo sve poslednjom objavom SLEDE NAM PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Hitno upozorenje RHMZ: Na udaru ovaj deo Srbije Miljana i Ivan SVE BLIŽI: Posle avanture sa Željkom – PONOVO SU ZAJEDNO (FOTO) “Bilateralni odnosi Srbije i Mađarske su na najvišem nivou” Dačić na sastanku sa ambasadorom Mađarske! Pijte ČAŠU DNEVNO ovog napitka i NEĆETE IMATI PROBLEMA SA PROBAVOM! UKI Q I SERGEJ PAJIĆ SE POMIRILI?! Procurio snimak kako se ljube, on je pribijava uz sebe i steže, SVI BRUJE O INTIMNOM MOMENTU “BORIĆU SE SVOM SNAGOM PROTIV KRIMINALACA I TAJKUNA”: Poručuje predsednik Vučić (FOTO) 8.8.2024. JE SUDNJI DAN! Izdaja voljene osobe, teške informacije i životni preokret! Neke očekuje preokret I KAMEN BI ZAPLAKAO! Ćerka pokojne voditeljke objavila srceparajući video, evo šta je poručila svima

“BEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO)

Objavio: RHT
08/08/2024 11:59 AM

Vruće izdanje!

Skinula se Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em i objavom zapalila mreže! Pevačica je podelila fotografija na svom Instagramu u bikiniju.

Foto: Instagram/Printscreen tijanamilentijevic

Pevačica se nalazi u Budvi, gde vredno radi i nastupa, ali i nađe poneki momenat za uživanje.

Foto: Instagram/Printscreen tijanamilentijevic

Njene najnovije objave naročito će privući pažnju muške populacije, s obzirom na to da je pevačica pokazala svoje obline.

Foto: Instagram/Printscreen tijanamilentijevic

Vruće izdanje!

Pozirala je u minijaturnom kostimu iz kog su joj “bežale” nemirne grudi. Nauljena i osunčana pevačica je napravila kadrove od kojih zastaje dah. Njena objava je obradovala jači pol. Pozitivni komentari su se samo nizali na račun njenog izgeda.

Foto: Instagram/Printscreen tijanamilentijevic

S obzirom na to da je Tijana veoma popularna na društvenim mrežama, fanovi su imali priliku da uživaju i u video snimcima koje je pevačica objavljivala.

Sigurni smo da će Tijana i dalje nastaviti da oduševljava svoje pratioce vrelim sadržajem sa odmora.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner