Background adbanner
calendar

Nedelja 13. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DŽENAN LONČAREVIĆ POSTAO OTAC! TRUDNA PEVAČICA POZIRALA U BRUSU! Skinula se u devetom mesecu trudnoće i ostavila sve bez teksta! ŠOK! “OD DANAS ZVANIČNO RIJALITI “IMANJE”POSTAJE “HYPE FARMA” Saša Mirković DIREKTNO IZ LISOVIĆA PSI PREPOZNAJU ZLE OSOBE! Obratite pažnju na ovu reakciju! OVA BILJKA UNOSI ZDRAVLJE U KUĆU! Bolji vazduh i energija su zagarantovani! MARKU BULATU ISPAO PRŠLJEN:”Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja” SVI DETALJI O STANIJINOJ ZARADI! Ovako je zaradila svojih prvih 100.000 evra! SVI DETALJI O STANIJINOJ ZARADI! DEVOJKE POLUDELA ZA SINOM NATEŠE NINKOVIĆ! Usijale se mreže nakon objave (FOTO) NAKON BRUTALNIH BATINA OGLASILA SE PEVAČICA! Aldina Bajić:”Nikada ga nisam prevarila, bio je ljubomoran” EMISIJA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA! Otkrivene sve dileme partnerskog odnosa! KONAČNO OTKRIVENA ISTINA! Janjuš progovorio o Aneli, razvezao jezik! Šok detalji JANA IMA ZDRAVSTVENI PROBLEM MORA POD NOŽ!? Muž joj ne dozvoljava da ide na operaciju! “JA DA NISAM ISPLAĆIVAO TOLIKE PLATE, HONORARE I POREZE imao bih danas celo Dedinje. I to pod pravim maslinama, a ne samo jedno fake drvo” Saša Mirković se oglasio nakon izjave Jelene Bačić Alimpić STRAŠAN NAPAD! Izrael javlja: Iz Libana ispaljeno oko 40 raketa! INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA NAPRAVILE HAOS! Miljana ne može da dođe sebi! VRELA ANITA STANOJLOVIĆ! Otkriveno šta radi nakon raskida sa Anđelom! ŠOK PROMENA (FOTO)

VRELA ANITA STANOJLOVIĆ! Otkriveno šta radi nakon raskida sa Anđelom! ŠOK PROMENA (FOTO)

Objavio: RHT
13/10/2024 9:57 AM

Vrela Anita Stanojlović šok objava

Anita Stanojlović se oglasila na svom Instagramu! Objava starlete je izazvala lavinu komentara i brojne spekulacije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović je postala glavna tema razgovora na društvenim mrežama.  Anita je odlučila da se oprosti od svoje prepoznatljive crne kose i zameni je vatreno crvenom bojom.

Vrela Anita Stanojlović šok objava

Anita hrabro kročila u novu fazu svog života i istakla se svojom odlučnošću da se oslobodi prošlosti i krene napred.

Raskid sa Anđelom Rankovićem, sa kojim je Anita Stanojlović očigledno je imao snažan uticaj na nju.Ova transformacija nije samo promena fizičkog izgleda već i odluka o novom životu.

Photo: Printscreen Instagram/aniita.stanojlovic

Podsetimo, Anita Stanojlović se nakon raskida sa Anđelom Ranković povukla, ne oglašava se često. Starleta se posvetila sebi i svom detetu.

Njen bivši je nedavno progovorio o njihovom odnosu i razlogu prekida ljubavne romase:

Ne mogu da kažem da je ne volim, još uvek postoje emocije. Prirasla mi je za srce, to je činjenica. Još uvek nam nisu hladne glave, ne čujemo se zbog toga, ali kada se sve slegne, mislim da ćemo moći uvek da računamo jedno na drugo. Što se tiče razloga razilaženja, nije ništa skandalozno u pitanju. Ona je svoju ljubomoru gotovo iskorenila, ali ni ja joj nisam davao povoda da brine i da sumnja u mene – jasan je bio Anđelo emisiji “Pitam za druga”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S.S.

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner