Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASIO RHMZ! Nevreme u ovim delovima Srbije, upaljeni meteoalarmi! “BILA SAM NA KOKAINU, NISAM JELA NI PILA” Eva Ras šokirala sve otkrićem, evo ko ju je naveo na narkotike! SAD POBEDILE SRBIJU! Lebron se oglasio “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” OVI JUTARNJI NAPICI ĆE VAS SPASITI! Tope salo sa stomaka kao od šale, imaćete energije tokom celog dana! SREĆNE VESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! “SVADBA ĆE DA MI BUDE POD ŠATOROM” Tara Ristić: “Čekam da me dečko zaprosi” TEJLOR SVIFT NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Nastupila u Minhenu, izvan stadiona bilo čak 40.000 fanova koji su besplatno uživali u spektaklu! (VIDEO) OČEKUJE NAS HLADNI FRONT! U Hrvatskoj upaljeno narandžasto upozorenje, najavljeno nevreme, a evo kada stiže do Srbije ŠOK! JANJUŠ POSLAO ANELI PORUKU?! Sve procurilo u javnosti, Ahmićeva neće moći da veruje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI devojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) DA LI ŽENA MORA DA BUDE ŽRTVA? Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežana Čekić daje odgovor na ovo pitanje! “SOTONA JE MEĐU NAMA” Naša pevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam decu…” JAPANCI ZBOG OVE NAMIRNICE ŽIVE DUGO! Srbi je izbegavaju i misle da je štetna SVET JE OVO ČEKAO OD 2008. GODINE! Nadal zakazao meč protiv Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama

VREĐA KAČAVENDU HVALI GAČIĆA: Majka Teodore Delić dala svoj sud o raskidu!

Objavio: RHT
20/01/2024 9:44 PM

Majka Teodore Delić oglasila se za domaći medij povodom raskida njene ćerke i Nenada Macanovića Bebice.

foto: youtube/printscreen

-Nenad voli nju i ona njega, ali je Nenad previše ljubomoran bez razloga. Nemanja je njoj dobar drug i prijatelj i ona to zna, takođe i ona ima samo prijateljske emocije prema njemu. To je sve samo prijateljski, verujte mi na reč, ja to mogu da vidim i osetim kao njena majka. Pratila sam danas ceo dan i juče šta se događalo, ne spavam noćima. Teodora se malo uznemirila zato što se Nenad ponaša tako malo više ljubomorno, jednostavno dečko ljubomoriše i onda nju to guši. Ja znam moju Teodoru ona voli Nenada i to je kraj i tačka. Ona bi volela samo malo da se druži ali to kod Nenada ne može, mora da bude stalno sa njim a ona bi volela i da ima malo slobode

O Teodorinoj izjavi da više ne voli Bebicu i da želi da bude sama rekla je sledeće:

-Ona je to rekla u ljutnji i besu da nema emocije, mislim da ne misli tako stvarno, Nenad je svojom ljubomorom samo udaljava, zato ona kaže da se sladi time, zato što se on tako ponaša i zato što je rigorozan prema njoj. Zato je ona rekla da se hladi inače ona voli Nenada i to je jedina prava istina. Mi nikad u porodici nismo imali tako haotične situacije, pa je za nju sve to novo.

O Nenadovim pretnjama da će Teodori napraviti haos, rekla je:

-Ja smatram da on samo tako priča i preti, ne bi on to nikad uradio zato što je voli. Ne plašim se zato što znam da su to samo pretnje da bi je uplašio da se ne bi približavala Nemanji.

-Ja bih volela da se oni pomire, samo da on malo spusti loptu i da ne naseda na pritisak ostalih ukućana koji im ne žele ništa dobro. Kačavenda je to prva započela, ona pujda konstantno Nenada protiv Teodore zato što je ljubomorna na sve parove tamo. Ona je žena iz kriminalnog miljea,ima sumnjivu prošlost, ja ne znam šta reći za nju. Ona sve mlade devojke pokušava da ponizi, tako se ponaša i prema maloj Aniti i Mioni, ne znam zašto pljuje stalno Teodoru i izmišlja stalno neke gluposti, da su se mazili, pa da je uhvatio za nogu. Jednostavno ne znam koji problem žena ima.- rekla je Teodorina majka.

O Nemanji Gačiću misli sledeće:

-On je njoj stvarno pravi prijatelj i nema ništa osim toga, ne razmišljaju uopšte ni o čemu intimnom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner