Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANIJU UMALO ŠOK DA STREFI?! Asminov potez je potpuno poremetio ANELI PROGOVORILA O SVOJIM STRAHOVIMA! Pa spomenula i Janjuša: “Jako se plašim” EKSKLUZIVNO oglašavanje: “Ne dam da mi GAY LOBBY upravlja kućom!” Toni Bijelić progovorio “Nisam varao Draganu!” DNEVNI HOROSKOP ZA 10. maj! Device – jedan susret iz korena menja vašu ljubavnu priču! GLUMILI I PLAKALI! Otkriveni detalji sa snimanja poslednje epizode “Prijatelja”! FILIP CAR NE ŠTEDI! PUKAO 50.000 EVRA za besnu mašinu?! Vozi jedan od najskupljih automobila KARLEUŠA SE VRATILA NA INSTAGRAM! Svi čekaju njeno prvo oglašavanje nakon povratka! MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO IZGOVORILA SKANDALOZNE STVARI! Javno zapretila šta će uraditi na finalu rijalitija ako dođe! TRESLO SE TLO U SRBIJI! Zemljotres kod Novog Pazara KAČAVENDA URNISALA IVANA! On izneo sav prljav veš o njoj, a ona ga nazvala ovim pogrdnim imenom U celom svetu glavna tema su Vučić i Điping: Poseta Sija Srbiji s velikom pažnjom ispraćena u svim svetskim medijima! SANDRA AFRIKA KUPILA LUKSUZNI STAN U ELITNOM NASELJU! Svima popadale vilice kada su je videli u tesnim helankama “MA MORE MARŠ BRE” Marija Šerifović VAN SEBE zbog Evrovizije, hitno se oglasila, ključa od besa! ŠTA SE DESILO ALEKSANDRI NIKOLIĆ?! Isplivalo njeno šok izdanje, ne liči na sebe (FOTO) EVO KOJIH 10 ZEMALJA JE PROŠLO U FINALE EVROVIZIJE: Ovo je spisak druge večeri, ŠOK IZNENAĐENJA! OVO SU NOVA PRAVILA EVROVIZIJE! Srbija večeras neće moći da glasa, a evo kojih pet zemalja je DIREKTNO U FINALU

Voyage ima novu devojku i novu pesmu! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/06/2021 5:00 PM

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, brzo je preboleo bivšu devojku Anđelu Ignjatović, poznatu kao Breskvica, i našao novu partnerku Stašu Ćalović.

Od početka godine, od kako se i desio raskid Voyage-a i Breskvice, oni su u žiži interesovanja javnosti. Iako nisu želeli da otkriju razlog raskida, Voyage za medije ima samo reči hvale kada je njegova bivša devojka u pitanju, dok se Breskvica od raskida nije oglašavala.

Mihajlo Veruović Voyage- Foto:Pritnscreen Instagram

Međutim, kada je muzička karijera u pitanju Voyage je nastavio da radi, a izgleda da je nastavio dalje i kada je ljubavni život u pitanju, pa je sudeći po društvenim mrežama našao i novu devojku.

Foto:Printscreen

Njegovi nedavni storiji iz Botaničke bašte identični su kao i storiji manekenke Staše Ćalović.

Ali, ona je nedavno i izbacila fotografiju iz kafića gde se vidi muška ruka i sat koji je isti kao i od Voyage-a, pa su fanovi sigurni da se između njih rodila ljubav.

Uz sve to Voyage je objavio na svom Instagram storiju mali deo nove pesme i pitao fanove kada da je objavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner