Background adbanner
Background adbanner

Vojaž odlučio da pruži ruku pomirenja svom žestokom rivalu!

Objavio: RHT
19/08/2021 7:30 AM

Nakon što se spekulisalo da su Voyage i Klinac u sukobu, oni su po svemu sudeći izgladili odnose.

Mihajlo Veruović Voyage-Foto:Printscreen Instagram

Naime, još od perioda raskida Breskvice Vojaža, javnost je bila ubeđena da Mihajlo i Klinac nisu u dobrim odnosima, a nedavno se izdešavalo niz događaja koji su samo išli u prilog tim tvrdnjama

Nakon što se spekulisalo da su Voyage i Klinac u sukobu, oni su po svemu sudeći izgladili odnose.

Prvo je javnost osudila Klinca, jer je bila ubeđena da je on kriv za raskid pomenutog dvojca, što je Đorđe čvrsto demantovao.

Zatim je Klinac isprozivao Mihajlov spot za pesmu ,,Kartel“, naglasio kako mu smeta što su za sve spotove sponzori kladionice, a zatim ga je opet “disovao” kada se Mihajlo snimao dok je u pozadini išla njegova pesma.

Međutim, izgleda da su pomenuti izvođači rešili da stave tačku na nesuglasice koje su imali, a u prilog tome govore i njihovi Instagram nalozi na kojima se od skoro prate, a nisu ranije.

Šta je prekretnica za izglađivanje odnosa među izvođačima, za sada nije poznato.

Izvor: Alo/Hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x