Background adbanner
calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO KAKO IZGLEDA SUPRUGA ALEKSE AVRAMOVIĆA! Naš košarkaš uživa na odmoru sa lepšom polovinom! (FOTO) MATORA I STEFANI GRUJIĆ SU, IPAK, ZAJEDNO?! Iako njih dve tvrde suprotno, oglasio se on i otkrio celu istinu! OTKRIVENO DA LI JE ANITA UPOZNALA PORODICU ANĐELA RANKOVIĆA! On je odlučio da progovori, pa javno otkrio sve detalje! SKINUO SE MILAN KALINIĆ U ŠESTOJ DECENIJI! Glumac pokazao izvajano telo! (FOTO) PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PONEDELJAK 19. AVGUST! Ne propustite emisiju “D-Cast” autora i voditelja Dejana Dragojevića! STANIJA DOBROJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Starleta novom objavom šokirala sve! Asmin pao u zaborav?! (FOTO) VELIKO SLAVLJE U DOMU BOGDANA BOGDANOVIĆA! Naš košarkaš novom objavom rasplakao mnoge, ovo nije očekivao! (FOTO) NAŠOJ MANEKENKI NUĐENO 60.000 EVRA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmera, ona se hitno oglasila! U OVA TRI GRADA U SRBIJI DANAS GORI ZEMLJA! Izmereno 38 stepeni, a evo koliko je u Beogradu! TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU?! Katarinina objava uznemirila javnost, ona otkrila celu istinu! (FOTO) (NE)DOKAZANI: “DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi, vrištala i molila za pomoć i NIKO NIJE OTVARAO!” Uznemirujuća ispovest preživele Dragane Krunić, koju je pre manje od mesec dana bivši partner RASPORIO NOŽEM na Čukarici SUTRA SE MENJA SUDBINA ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo koga očekuje emotivni zemljotres PROCURELA NOVA FOTKA JODŽIROVOG OCA SA PEVAČICOM! Nakon dokaza da je bio sa Ksenijom Pajčin, na red je došla ona! Ovo niko nije očekivao! (FOTO) EMOTIVNA OBJAVA BIKOVIĆ SA SINOM! Glumac sve oduševio (FOTO) (HYPE PAPARAZZO) Miljana Kulić i Ivan Marinković završili u URGENTNOM CENTRU! Marija VAN SEBE! (VIDEO) SEVAJU OBLINE! Pevačica smršala 14 kilograma pa se skinula u minijaturni bikini (FOTO)

VOJA NEDELJKOVIĆ NAPRAVIO HAOS! Snimljen kako se svađa nasred ulice u centru grada (HYPE PAPARAZZO)

Objavio: RHT
18/08/2024 1:18 PM

VOJA NEDELJKOVIĆ NAPRAVIO HAOS! Snimljen kako se svađa nasred ulice u centru grada (HYPE PAPARAZZO)

Poznati radio i TV voditelj Voja Nedeljković napravio je haos nasred ulice u centru Vrnjačke Banje.

foto:Hypetv/hype paparazzo/youtube:K1

Naime, HYPE PAPARAZZO snimio je voditelja tokom rasprave a Voja se nije obazirao na prolaznike koji su ga u čudu posmatrali.

Voja nedeljković foto:Hypetv/hype paparazzo
Foto:Hypetv/hype paparazzo

Nije poznat razlog svadje ali je definitivno vrlo neprijatna situacija bila svim prisutnim, budući da je voditelj vikao i mahao rukama.

Voja nedeljković foto:Hypetv/hype paparazzo
Foto:Hypetv/hype paparazzo

Podsetimo, juče je održan 48.festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji.

Dodela nagrada:

Jakša Prpić dobio je nagradu “Marko Živić” za najboljeg mladog glumca za ulogu u filmu “Bauk” Gorana Radovanovića.

Isto ovo priznanje dobio je Alen Selimi za ulogu u filmu “Nedelja”, gde je igrao malog Džeja Ramadanovskog.

Prva nagrada dodeljena je scenariju Mladena Đorđevića, za film “Radnička klasa ide u pakao” u režiji Mladena Dorđevića.

Druga nagrada dodeljena je scenariju Davida Jakovljevića, za film “Jorgovani”, u režiji Siniše Cvetića.

Treća nagrada dodeljena je Kosti Đorđeviću, za film “Sunce mamino” u režiji Koste Đorđevića. 

Zlatnik sa likom cara Konstantina dodeljen je Marku Janketiću za izuzetan doprinos afirmaciji i promociji Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji. 

Umetnički savet 48. Festivala filmskog scenarija dodelio je nagradu “Zlatno pero Gordana Mihića” Biljani Maksić za izuzetan doprinos scenariju u nacionalnoj kinematografiji. 

Nakon toga, na Trgu kulture u Vrnjačkoj Banji usledilo je boemsko veče, gde su glumci izvodili brojne poznate hitove poput “Princeza”, “Blago porodično”….

DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner