Background adbanner
Background adbanner

Voditeljka emisije “Balkanskom ulicom”, Vesna Dedić: “Izgubila sam sebe”! (VIDEO)

Objavio: RHT
17/07/2021 8:18 AM

Vesna Dedić, autorka i voditeljka emisije „Balkanskom ulicom“ objavila je novi roman pod naslovom „Izgubila sam sebe“.

Vesna Dedić-Foto:Printscreen Instagram

Poznata dama bila je gost u emisiji „City Hype“ na Hype televiziji i tom prilikom ekskluzivno je otkrila gde pronalazi inspiraciju za pisanje, ali i da li je roman inspirisan ljubavnim životom Milice Todorović, kako se šuškalo u medijima.

Naime, Vesna se slatko nasmejala na ovo pitanje, a zatim rekla: „Roman „Izgubila sam sebe“ nije inspirisan životom Milice Todorović, ali ljudi su to verovatno povezali jer je ona otpevala baladu pod istim nazivom. Priču sam napisala ja, na osnovu ispovesti nekoliko mojih prijatelja, pratilaca sa Instagrama, ali i na osnovu svojih najličnijih razmišljanja.“

Vesna Dedić-Foto:Printscreen You Tube

Gostujući u emisiji „City Hype“ Vesna je otkrila i da je poslednju, 19. sezonu svoje autorske emisije „Balkanskom ulicom“ radila „pod adrenalinom“ zbog prelaska na drugu televiziju i velikog osećaja odgovornosti. Lepa voditeljka i spisateljica sigurna je da će naredna, jubilarna 20. sezona emisije biti još bolja i uspešnija, a ono što je sigurno je da nam sprema zanimljive priče sa još zanimljivijim gostima.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x