Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Vladimir Tomović plivao za časni krst, prvi doplivao do njega i poslao jaku poruku!

Objavio: RHT
19/01/2023 4:30 PM

Svaka čast

FOTO: instagram

Vladimir Tomović, bivši učesnik rijalitija Zadruga, uspešno je plivao za Časni krst u Baru i po svemu sudeći, bio je prvi koji je doplivao do njega.

On je objavio fotografiju sa plaže na svom Instagram profilu, na kojoj se vidi kako drži Časni krst u ruci.

“Bogojavljenje 19.1.2023. Bog se javi-Vaistinu se javi”, napisao je Tomović uz fotografiju.

Potsetimo, Tomović je bio učesnik u drugoj sezoni rijalitija Zadruga 2018. godine, ali je diskvalifikovan zbog sukoba sa Aleksandrom Subotić, a zbog fizičkog nasilja nad njom završio je i u zatvoru. Na kraju je, odlukom velikog šefa, diskvalifikovan zbog štrajka glađu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner