Background adbanner
calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na spekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Uzimajte JEDNU KAŠIČICU ove namirnice dnevno! SNIŽAVA ŠEĆER i HOLESTEROL, a evo zašto je još dobra VUK MOB ISTETOVIRAO IME SVOJE NOVE DEVOJKE! Ona se odmah pohvalila na Instagramu (FOTO) POTPIŠITE I POMOZITE! Pokrenuta peticija da se sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmere ka poplavljenim područjima! “DESINGERICA NIJE PEVAČ!” Katarina Grujić otkrila da li bi snimila duet sa Despićem EKSKLUZIVNO za Hype TV: “Mora da se napravi granica!” “IZDAO JE ČLANA PORODICE, KAKO NE BI I MILICU?!” Terzin brat brutalno opleo po njemu, pa otkrio njegove mračne tajne iz prošlosti! KIM KARDAŠIJAN PODRŽAVA BRAĆU MENENDEZ?! Starleta se zalaže za oslobađanje dva momka koja su brutalno ub*la svoje roditelje?! U zatvoru su od 1996. godine! (FOTO) I ONA JE U TAKIJEM ZAGRLJAJU! Isplivala skandalozna fotka rijaliti učesnice! Teodora će da pobesni kada sazna! (FOTO) ISPLIVALI NOVI DETALJI IZ ZATVORA! Paf Didi spreman na sve samo da ga puste?! Evo šta je reper tražio! ZDRAVKO ČOLIĆ HITNO POSLAO POMOĆ POPLAVLJENIMA BIH! Gest pevača oduševio mnoge! ISPLIVALA MILIČINA PREPISKA SA TERZINOM TETKOM! Sada je jasno ko laže! Zbog ove rečenice će brujati cela nacija! “PRED ĆERKOM NE PRIČAM LOŠE O BIVŠOJ ŽENI! Kada poraste sama će shvatiti PRAVU ISTINU” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”, Stanislav Krofak progovorio o odnosu sa Vanesom “NISAM JE PROGANJAO!” Stanislav Krofak prvi put PROGOVORIO o OPTUŽBAMA Nataše Moskve “Ona je bila moja kratkotrajna ŠEMA” “MALO SMO SE BACILI VIŠE NA MUZIKU!” Aca Lukas EKSKLUZIVNO o premijeri filma “Stravično” i koncertu koji svi željno iščekuju! (VIDEO) (PREMIJERA) “NISAM ZNAO DA LI JE TRUDNA” Stanislav Krofak o TUČI sa Majom Marinković! Ekskluzivno progovorio o RAZLOGU RASKIDA “SELJAČINA, NEMA KER ZA ŠTA DA GA UJEDE” Marija Kulić proključala od besa “Niko ga ne bi pogledao na ulici”

“Čula sam se sa Anđelom, on NE VOLI Anitu!” EKSKLUZIVNO! Vladana Kali otkrila sve o njihovom raskidu?! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/10/2024 7:15 PM

Čula sam se sa Anđelom

Vladana Zlatanović, poznatija kao Vladana Kali, stekla je veliku popularnost kao učesnica rijalitija.

Ova mlada dama je pevačica, sportistkinja, astrolog i bivša pozorišna glumica.

Foto: Hypetv/ATA Images

Nedavno je gostovala na HYPE televiziji, gde je u ekskluzivnom intervjuu otvorila dušu na brojne teme.

Na početku razgovora upitali smo je kakve su bile reakcije njene porodice i okoline na njenu ispovest u emisiji „D-Cast“ kod Dejana Dragojevića.

Podsetimo, Vladana je u „D-Castu“ otvoreno podelila potresne detalje iz svog života.

Foto: Hypetv

Vladana je otkrila mračne trenutke svog života kada je prošla kroz pravi pakao zbog svog bivšeg dečka. U emotivnoj ispovesti, Vladana je ispričala kako je bila žrtva fizičkog nasilja i mučenja koje je trajalo četiri sata!

Zlatanovićeva nam je  priznala da joj je lakše nakon ove ispovesti, te da joj je drago što je ispričala svoju priču, iako joj nije bio cilj da je neko posmatra kao žrtvu.

Zatim smo se dotakli i brojnih rijaliti tema i aktuelnosti. Poznato je da je Vladana bliska prijateljica Anđela Rankovića, kojeg je već ranije komentarisala u intervjuima.

Foto: ATAImages

Čula sam se sa Anđelom

Morali smo da je upitamo za njeno mišljenje o Anđelu, kao i o njegovom raskidu sa rijaliti pobednicom Anitom Stanojlović.

VLADANA: To sam već rekla u tvojoj emisiji, da od njih nema ništa. Meni je Anđelo drugar, ali to je bilo foliranje. Mene su njihovi fanovi napali,  ali sve je došlo na ono što sam zapravo i rekla – da je to bilo obostrano foliranje, za uzajamnu korist… Mislim da Anđelo nije bio zaljubljen u nju, to je neki moj utisak.

Foto: Hypetv

HYPE: Da li si se čula sa Anđelom nakon što je izašao iz rijalitija?

VLADANA: Da, čuli smo se. Ali neću da otkrivam te neke privatne detalje.

Dodala je i da mu je rekla da mu Anita nije bila potrebna, te tvrdi da nemaju nikakve šanse za pomirenje.

Ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner