Background adbanner
calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAŠ ROD I DALJE RAĐA JUNAKE, A NE KUKAVICE” Govor sveštenika na sahrani Nikole Krsmanovića rasplakao sve ANELI UGLEDALA ĆERKU POSLE DESET MESECI! Preslatka devojčica uzvikivala: “MAMA, NEMOJ DA IDEŠ NIGDE!” PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE DARKA LAZIĆA posle ŠOK PRIČA O NEVERSTVU NJENOG DEČKA: “Ona bi volela da je tako!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 21. JUL! Mahrina ISKRENO o BITKAMA i BORBI SA DEPRESIJOM ZEMLJOTRES U GRČKOJ! Omiljeno letovalište SRBA ponovo na udaru! NAĐEN TESTAMENT ŠENON DOERTI?! Poznato imovinsko stanje glumice! Evo zbog čega je njem MUŽ PRELJUBNIK odlagao razvod ANA RANKOVIĆ EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE”! Terapeut otkriva kako poštovati dete i izbeći manipulaciju u svakodnevnoj komunikaciji! SAHRANJEN UBIJENI POLICAJAC! U Loznici komemoracija! Da li to Amerikanci CENE SRBIJU VIŠE NEGO FIBA?! Američki novinar se oglasio povodom PROGNOZE za Olimpijske igre STRAŠNA GRMLJAVINA U BEOGRADU! Nevreme je POČELO, a u OVOM GRADU je slika kao iz NAUČNO-FANTASTIČNOG FILMA “ZVEZDAN JE PROKOCKAO SVE ŠTO JE IMAO, MAHOM ANINO!” Kačavenda je ovako pričala o Slavniću i Ani: “Postao je JEZIV kad se VRATIO IZ ZATVORA!” OPASNO NEVREME KOD GORNJEG MILANOVCA! Grad je počeo da TUČE, budite OPREZNI! Sanja Maletić dobila dete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA ĆERKICU! Slika iz doma pevačice TOPI SRCA! NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta:”Nisi neka riba video sam te na finalu, dobila si u kukovima” BOLESNA KEJT MIDLTON BRUTALNO PONIŽENA NA VIMBLDONU! Teniser bio nepristojan prema njoj!?

“VIDEO JE UB*STVO! IMAO JE PSIHIČKE TRAUME” Necin BRAT BLIZANAC otkrio detalje iz DETINJSTVA

Objavio: RHT
20/07/2024 1:35 PM

“VIDEO JE UB*STVO! IMAO JE PSIHIČKE TRAUME”

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su blizance Necu i Pecu Lazić.

Video je ubistvo
Foto:Hypetv/Pixabay


Neca i Peca bili su rijaliti učesnici a u jednoj od sezins su i zajedno ušli da se takmiče.

Tokom rijalitija došlo je do jezivih svađa ali i tuča među braćom, te su mnogi komentari bili da su ljubomorni jedan na drugog.

Tokom emisije “ShowBLIZ” , naše bliznakinje su pričale sa braćom koji se kaju zbog sukoba na televiziji ali dodaju i da su jedan drugome podrška iako se ne slažu u mnogim stavovima.

PECA PRIČAO O NECI

Tokom učešća Nenada Lazića, Peca je pričao detalje o bratu koji je bio svedok jezivog zločina.

Podsetimo, Neca je kroz suze priznao da je često bio žrtva verbalnog zlostavljanja. Zbog svog s*ksualnog opredeljenja, a sada se oglasio za domaće medije i njegov brat blizanac Predrag Lazić, koji je ispričao da se zbog brata često svađao i tukao sa ljudima.

– Tačno je da smo otišli u Nemačku iz materijalnih razloga i da smo bili u raznim prihvatilištima. U jednoj od tih ustanova, Neca je video ubistvo. Jezivu scenu kada su se dvojica tukla i jedan drugog ubio. Imao je psihičke traume zbog toga, dugo se oporavljao, a na kraju je dobio i psorijazu. – rekao je Peca i dodao:

– U školi, u prihvatilištu, gde god da su napadali mog brata, a da sam ja video, našao sam se tu da ga odbranim. I dan danas branim svog Necu kada mu dobacuju na ulici. Uglavnom su to uvredljivi komentari na račun njegovog s*ksualnog opredeljenja. Verbalno uđem sa nekim u sukob. Jer ne mogu da trpim da neko mog brata blizanca vređa, a ponekada se desi da fizički nasrnem na osobu. Koja ružno govori o mom bratu. – rekao je brat blizanac Nece tada.

Podsetimo, Neca je šokirao rijakiti sustanare kada im je ispričao sa kakvim se problemima suočavao tokom odrastanja:

– Moj pokojni brat Danijel se igrao lovačkom puškom sa jednim komšijom. Ne zna se šta se tačno desilo osim da je Danijel pao i nakon toga je bio par dana u komi. Da bi ubrzo i preminuo. Nije utvrđeno od čega, imao je otvorene rane po glavi i izliv krvi na mozak. Tokom odrastanja, brat i ja  smo doživljavali svašta od dece.  Pričali su nam ružne stvari i lupali šamare. – rekao je Neca tada u rijalitiju.

CELU EMISIJU SHOWBLIZ POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:


SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner