Background adbanner
Background adbanner

Vest odjeknula kao bomba! Jovana Jeremić je nova voditeljka ZADRUGE?!

Objavio: RHT
07/07/2021 12:33 PM

Voditeljka Jovana Jeremić, nakon odlaska sa televizije “Hepi”, odlučila je da se, prema njenim rečima, posveti porodici i ovo leto provede na crnogorskom primorju.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Instagram

Odmah nakon otkaza dobila je mnogo ponuda od televizija, a sad je prokomentarisala navode da će možda voditi sledeću sezonu “Zadruge”.

– Ja sam profesionalac i žena biznismen. Svaki projekat koji je ekstremno gledan i dobro plaćen je izazov za mene. Moja srž je informativa i maher sam za jutarnji program u Srbiji, ali ne bi bilo ništa novo kod mene da me vidite u dva projekta – kazala je ona.

– To nekako i liči na mene, a i ja sam žena koja ruši predrasude u Srbiji, ustaljeno mišljenje da novinari koji se bave informativom moraju po difoltu da budu dosadni i frigidni. U svom poslu ja sam živa vatra – dodala je Jovana za “Objektiv”.

 

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x