Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
ENA ČOLIĆ SMUVALA SINA ZLATE PETROVIĆ: Pali sočni poljupci u izolaciji, svi su u ŠOKU kada su videli OVE SCENE! Blažić negodovao u sudnici, pa počeo da se smeje: “Veštaci od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu” MILE KITIĆ SA MARTOM BEŽI IZ BEOGRADA: Sele se iz jedne od najskupljih vila, evo gde će sada živeti! NIJE VIŠE SMEŠNO? ISIDORI STIGLA! KAZNA? Otkriveni novi detalji nakon drame sa Trifunovićem SVEOBUHVATNO POVEZIVANJE SA MAĐARSKOM Vučić otkrio sve detalje EVO KOJI JE FAKULTET ZAVRŠILA JELENA ĐOKOVIĆ! Bila je profesionalni sportista, a onda je odustala od svega i otišla u inostranstvo: Govori čak četiri jezika “PRAVIMO MEGAPROJEKAT ZA HORGOŠ” Predsednici Vučić i Šujok se obratili javnosti: Srbija je pouzdan partner i naš prijatelj PEVAČICA PROGOVORILA O OBIČAJIMA KOJI SE POŠTUJU U NJENOJ KUĆI! Pa otkrila sve o veroispovesti i detaljima iz života TUGA DO NEBA: Preminuo poznati voditelj u 57. godini! Pre nedelju dana mu je uspostavljena dijagnoza KRVOPROLIĆE U AUSTRIJI! Izvršen atentat nad gradonačelnikom, napadač u bekstvu! Policija iznela HITNO upozorenje! TUGA I MUK NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Porodice ubijenih u CRNIM MAJCAMA SA POSEBNIM OBELEŽJIMA! (FOTO) VRELA AKCIJA TERZE I SOFIJE! Umalo polomili krevet, da li je moguće da ovakve stvari rade! SVE PRŠTI! DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) VRAĆAJU GA U ZATVOR? Ko je Luka Vujović koji je PESNICAMA UDARAO U GLAVU Ivana Marinkovića? DETE (9) POGINULO KOD LEBANA: Majka se skucala u zgradu, mališan na mestu ostao mrtav! DANAS NASTAVAK SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU I NJEGOVOM OCU! Predviđeno svedočenje veštaka (FOTO)

VESNA ZMIJANAC BESNA KAO RIS: Nikolija i Relja isplanirali tajno venčanje, a onda ih je ćerka odala!

Objavio: RHT
09/08/2023 11:31 AM

Nikolija Jovanović i Relja Popović već su osam godina zajedno, imaju dve ćerke, ali se još nisu venčali. Zato su odlučili da to urade u oktobru, ali u strogoj tajnosti.

Foto: Printscreen Instagram

Kako prenosi Star, njih dvoje krajem septembra sa decom planiraju da odu u Atinu na odmor i razgovarali su o tome kako bi bilo lepo da se tamo i venčaju. Međutim, njihov plan je bio da o tome ne govore nikom, samo kumovima, a Vesna Zmijanac saznala je šta planiraju, i to od starije unuke, koja već sve razume.

Vesna je čuvala unuku, kada joj je Rea rekla da će se mama i tata venčati. Njoj nije bilo jasno šta devojčica govori, a kada je krenula da ispituje, shvatila je da je Rea čula dok Nikolija i Relja razgovaraju o tajnom venčanju.

Foto: Printscreen

– Vesna je odmah pozvala Nikoliju i rekla joj da zna za njen i Reljin plan i da ne može da veruje da su tako veliku stvar sakrili od nje. Počela je da plače, pa Nikolija nije znala ni šta da joj kaže. Rekla je da će joj sve objasniti, samo da se smiri. Vesna krivi i Relju, jer smatra da je on trebalo da insistira na tome da se njoj kaže, a ne da pristane na to da samo kumovi znaju. Jedva se smirila. Nikolija joj je kasnije objasnila da su Relja i ona samo pričali o tome, ali da još uvek ništa nisu zakazali. Na kraju je rekla da će i ona biti prisutna, ali da o tome ćuti – govori izvor blizak Vesni.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner