Background adbanner
Background adbanner

Verica Rakočević iskreno o problemima u braku i Veljkovoj zaradi! Ovo je jedina istina!

Objavio: RHT
11/10/2021 10:26 AM

Brak Verice Rakočević već osam godina intrigira javnost, a sve zbog toga što je poznata kreatorka izgovorila sudbonosno ‘da’ 35.godina mlađem kompozitoru Veljku Kuzmančeviću.

Brak Verice Rakočević pod lupom!

Naime, Verica nedavno je napravila pravu buru u medijima kada je priznala da je njena zarada veća od Veljkove, te da ga ona izdržava.

Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je to nekom bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35 hiljada dinara i nema mogućnost da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke, te nas dvoje imamo istu kasu. Tako sam vaspitavana i tako živim. Neki kažu da je Veljko sa mnom zbog para, ali ja sam sigurna da će on jednoga dana napraviti veliku karijeru i da me ni tada neće ostaviti – rekla je Verica u jednom intervjuu.

Bez obzira na razne spekulacije, brak Verice Rakočević sve je stabilniji i bolji, a supružnicima ne smeta ni često odsustvo poznate dizajnerke koja s vremena na vreme odlazi u Njujork kako bi posetila ćerku i unuka.

Foto: Instagram printscreen

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x