Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VUČIĆ O ISTORIJSKOM KREDITNOM REJTINGU SRBIJE: To je rezultat rada prethodnih godina i sjajna vest za sve građane naše zemlje Ksenija Pajčin bila pozvana na ŽURKU PAF DEDIJA u kojima je bilo S*LOVANJA I DR*GE: Evo kako je pokojna pevačica pričala o svemu! ŠOK! “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT UMRO MADONIN BRAT! Borio se sa RAKOM, a evo šta je pevačica URADILA ZA NJEGA! PRVO OGLAŠAVANJE DARKOVE ŽENE nakon što je POSTALA MAJKA: Progovorila o suprugovom odsustvu iz porodilišta! “Ivan i Jelena su se POMIRILI pred rijaliti, planirali su VANTELESNU!” Ekskluzivno! Kum Marinkovića Gera otkrio sve njihove tajne! (VIDEO) Aleks RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM, njen osmeh nema cenu! (FOTO) STRAŠNO! Iran odjednom OTKAZAO SVE LETOVE! Na Bliskom istoku nikad veća KATASTROFA! “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini “Vest me zatekla dok sam RADIO!” Darko Lazić se oglasio nakon što mu se ŽENA PORODILA! Darko nije mogao da bude uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji o pevaču koji je dobio TREĆE DETE EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Oglasila se MAJKA DARKA LAZIĆA nakon vesti da je dobila UNUKU! Imala je ovo da poruči “NE KORISTIM FOTOŠOP! NE TREBA IDEALIZOVATI ŽENSKO TELO” Seka Aleksić ekskluzivno na televiziji HYPE Darko Lazić dobio TREĆE DETE! Evo kako se oseća pevačeva žena! Ćerki dali PRELEPO IME! HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 7. OKTOBAR! Znate li ko je gost u emisiji D-cast? KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAMU Ane Ćurčić a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

BELI DVORAC OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! Glamurozno venčanje Tamare Milutinović sa fudbalerom, dekoracija kao iz svetskih filmova, “pukli” šok cifru!

Objavio: RHT
06/06/2024 6:35 PM

Venčanje Tamare Milutinović

Photo: Privatna arhiva, Hype

Jedna od najangažovanijih pevačica na domaćoj sceni, Tamara Milutinović, koja je svojom harizmom osvojila srca mnogih, danas je stupila u brak sa fudbalerom Darkom Jevtićem na impresivan način – u kripti Svetog Velikomučenika cara Lazara u Hramu Svetog Save.

Poštujući sve tradicionalne običaje, njih dvoje su izrekli sudbonosno “da”, spajajući svoje živote u svetom okrilju crkvene ceremonije.

Venčanje Tamare Milutinović

Hype

Nakon venčanja, usledilo je još jedno svečano okupljanje, ovoga puta u čast krštenja njihove mezimice Emili. Spajajući dva važna događaja u životu porodice, Tamara i Darko su ispunili prostor kripte radošću i ljubavlju, okruženi porodicom i prijateljima.

Proslava je nastavljena u jednom od najprestižnijih restorana u Beogradu, gde su detalji svakog trenutka bili pažljivo isplanirani i izvedeni. Iako je Tamara poznata po svojoj skromnosti, Darko je insistirao da sve bude organizovano po njegovim zamislima, bez obzira na troškove. Više od 30.000 evra je uloženo kako bi svaki trenutak bio besprekorno savršen, od dekoracije do menija.

Photo: Privatna arhiva

Ova ceremonija nije samo bila simbol ljubavi između Tamare i Darka, već i testament njihovom poštovanju tradicije i zajedničkoj budućnosti. Njihova ljubav je očigledna, a svaki detalj ovog spektakularnog dana ostaje urezan u sećanje kao nezaboravna slika ljubavi i zajedništva.

Mladenci su se potrudili da svaki detalj bude besprekoran, a dekoracija od belih ruža dominirala je prostorom svečane sale. Zlatnim slovima urezani su inicijali novopečenog bračnog para, dodajući lični pečat ovom veselju.

Za nju izdvojio 5.000 evra

Inače, Darko Jevtić je danas ispoštovao sve običaje prilikom dolaska po mladu, izdvajajući za nju sumu od čak 5.000 evra, dok je Tamara izabrala dugu venčanicu sa šljokicama i kristalima bez ramena, upotpunjenu raskošnim nakitom.

Mlada je iz kuće izašla sa ćerkom u naručju, a Darko ju je sačekao ispred vile, pritrčao joj u zagrljaj i poljubio je. Mladoženja je u Rušanj, gde se inače nalazi Tamarina porodična kuća, stigao u belom džipu u pratnji prijatelja, rodbine i kuma, a prvi izazov koji je morao da savlada bio je pucanje u jabuku, što je on uradio iz prve.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner