Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Veljkove i Bogdanine komšije otvorile dušu o mladom paru! “On je sin Svetlane Cece Ražnatović, a toliko je normalan i nije uobražen”!

Objavio: RHT
01/06/2021 8:56 AM

Veljko i Bogdana Ražnatovići  već više od godinu dana žive u Titelu i to malo mesto na obali Tise zahvaljujući njima postalo je atrakcija, jer se često pominje u javnosti. Raskošna kuća u kojoj žive Ražnatovići okružena je visokim zidinama i neobičnom kapijom, ima veliko dvorište u kome Veljko drži pse, a često i trenira u njemu.

Veljko i Bogdana Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Meštani ovog mesta uglavnom imaju pozitivno mišljenje o nasledniku Svetlane Ražnatović, ističući da je veoma kulturan, ljubazan i da se svakome uredno javi i pozdravi ih prilikom susreta. Veljkov komšija Vlada bio je ispred kuće, koja se nalazi u blizini doma Ražnatovića u Titelu.

Veljko Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

– Ne poznajem ih dobro, kada se sretnemo oboje su vrlo kulturni. Znam da Veljko ima mnogo pasa. To su veoma lepi, veliki psi, vidi se da su dobro čuvani. Mislim da ih ima oko 20 – rekao je Vlada, dok je komšinica Ruža dodala:

– Oni su super, Bogdana je divno dete, poznajem nju i njene sestre još dok nisu prohodale. Veljko je pristojan dečko, uvek se javi. Viđam ih često, njega uglavnom vidim kada vodi kučiće u šetnju ili trenira. Željko je presladak.

– On je sin Svetlane Cece Ražnatović, a toliko je normalan i nije uobražen – bio je neki od brojnih komentara meštana, piše gorepomenuti medij. Da uvek svirne iz auta, javi se ili mahne, rekao je svaki od sagovornika. I najviše su pričali o Veljkovim psima.

Svetlana, Bogdana i Veljko Ražnatović

 Napravio im je boksove i zaposlio ljude koji se brinu o njima kada on ne može, jako im je posvećen, vidi se da ulaže mnogo i novca i truda. Radi se o veoma dobrim rasnim psima, uglavnom azijski ovčari. Ove životinje su veoma pametne. Imao je 70 takvih, pa je pedesetak prodao – rekli su prolaznici.

– Veljko je meni nudio neko od njegovih kučića, međutim, nije to za mene, ja volim pekinezere, imala sam jednog 17 godina – rekla je gospođa Kata iz Titela. Iz njenog dvorišta jasno se vidi i dvorište Ražnatovića.

– Izuzetni su, Veljko je vrlo dobar i prijatan, uvek se javi, prošle godine, kada je krenula ona korona, on mene uvek pita kako sam, kaže mi da se čuvam, nikada nije prošao a da se nije javio. Mnogo sam se prijatno iznenadila, iskreno, nisam mislila da će biti baš tako ljubopitljiv, veoma kulturan, izuzetno dobar, hvala mu što mi je poklonio Ljubu. Rekao mi je da mogu da dođem kod njih, ali imaju interfon, ne znam kad su kod kuće, pa mi je neprijatno. Kupiću Željku poklon za rođendan – rekla je Kata, koja poznaje Veljkovu suprugu Bogdanu od njenog rođenja.

Foto:Printscreen Instagram

– Bogdanu znam od malih nogu, one je jako vredna, i domaćica je, viđala sam je trudnu kako šeta i onda se savije, ukucava eksere. One su jako vredne, nisu se promenile otkad su postale popularne. Bogdanin otac će mi promeniti ovu kapiju koja deli moje i njihovo dvorište, kako bi imali svoju privatnost – ispričala je ona.

U poslednje dve godine sve više mladih u Titelu se odlučuje da trenira taj sport, i to upravo zbog Veljka.

– Biću iskren, interesovanje za ovaj sport jeste poraslo. Deca su oduševljena Veljkom, mnogo bi voleli da on prisustvuje treningu i da im pokaže neku novu tehniku. On je profesionalac, mi nemamo iste tehnike kao on. Još nismo pokrenuli nikakvu saradnju, ali imam u planu da kontaktiram s njim i nešto mu predložim, mislim da bi to učenicima našeg kluba dosta značilo – rekao je za pomenut medij vlasnik jednog sportskog društva.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner