Background adbanner
calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! ANĐELO RANKOVIĆ PRELOMIO I OTIŠAO! Nije mogao više da izdrži, očekuje se Anitina reakcija DRAGANA MIĆALOVIĆ ZAPEVALA! Glumica u duksu i bikiniju pustila glas i oduševila sve! (VIDEO) KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve OVE DVE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! OTKRIO ISTINU! “EDITA I JA SMO HTELI DA PREVARIMO NACIJU!?” Deni Boneštaj: “Neću više da živim u laži!” Pevač o njihovoj “ljubavnoj vezi” NOVAK ĐOKOVIĆ ZABRINUT! Njegove reči uplašile celu naciju, nije dobro! “ANITA JE OČEKIVANO POBEDILA! Narod je birao između devojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima NEUNIŠTIVI NOVAK ĐOKOVIĆ! KAKAV MEČ! Najbolji teniser sveta posle dramatičnih scena i povrede u polufinalu Olimpijskih igara! VUČIĆ O RUDARENJU LITIJUMA: Dok ne dobijemo sve garancije za zaštitu životne sredine neće biti kopanja VUČIĆ OBRADOVAO SVE RODITELJE U SRBIJI: “Za drugo dete roditelji dobijaju 2.000 evra više nego do sada, POVEĆANO JE I ZA 3. I 4. DETE! ENDOKRINOLOG UPOZORAVA! Ovo je najveća jutarnja greška: Zbog nje se neverovatno goji, postoji opasnost i od nastanka dijabetesa PREDSEDNIK VUČIĆ O NAPADIMA I KONSTANTNOM PRITISKU: Ne plašim se Šolaka, ni njegovih veza u CIA! (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda

OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO)

Objavio: RHT
01/08/2024 5:16 PM

Veljko Kuzmančević se SKINUO

Modna kreatorka i kompozitor ne prestaju da se dive jedno drugom.

Foto ATAImages

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević otputovali su na egzotičnu destinaciju, odakle su krenuli da časte pratioce novim fotkama.

Tako je muzičar podelio fotografiju na kojoj istinski uživa u pogledu na suprugu.

Retko kad imamo prilike da ga viidmo u ovakvom izdanju, bez majice, a Verica se pored njega istopila.

“Leto 2024”, u opisu je napisao Kuzmančević, uz letnje emotikone.

Mnogi su, pored objave, lajkovali i komentar koji je usledio od Verice.

“Moj izbor – zavuek”, istakla je modna kreatorka.

“Vas dvoje ste par koji se ni sa kim ne može uporediti”, glasio je jedan od komentara ispod slike.

Podsetimo, nedavno je Verica u emisiji Pretres pričala kako joj luksuzan život apsolutno ništa ne znači kraj Veljka.

“Kada ti je samo nebo granica. Krenuli smo pa gde se zaustavimo. Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umesto u hotelima s pet zvezdica, letujem u kamperu”, izjavila je ona.

Detaljnije u sledećem videu.

Hypetv.rs/V.M.

Hypetv.rs/V.M.

GLEDAJTE IMANJE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza… Sve vesti iz Imanja čitajte klikom OVDE.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner