Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

VELJKO BELIVUK NAPRAVIO HAOS NA SUDU, SVEDOKU SARADNIKU DOBACIO: MAMICU TI…

Objavio: RHT
02/12/2022 12:44 PM

Danas je nastavljeno suđenje u Specijalnom sudu u Beogradu, grupi okupljenoj oko Veljka Belivuka i Marka Miljković.

Foto: Screenshot Youtube

Veljko Belivuk, koji je iz boksa za optužene pratio burni susret Marka Miljkovića i Srđana Lalića u najvećoj sudnici Specijalnog suda, burno je reagovao kada je svedok saradnik govorio o tome da je mislio da mu je Miljković bio vozač.

Opsovao ga je glasno, rekao je “Mamicu ti j…m”. I ostali optuženi su reagovali tokom ovog ispitivanja, pažljivo su ga slušali, komentarisali, dopacivali. Povremeno su se i smejali – kaže sagovornik Kurira.

Atmosfera u sudnici, kako dodaje, bila je izuzetno napeta.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner