Background adbanner
calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Samo u JULU se 14 OSOBA UTOPILO U VODAMA SRBIJE! Da li je nekada bilo ovako STRAŠNO?! IVANU MARINKOVIĆU STIŽE TUŽBA?! Zbog pretnji će krivično da odgovora ISPALIO JE 57 METAKA U SVOJE DRUGARE, PA SEO DA POJEDE SENDVIČ! Rekonstruisan ceo krvavi pir POLOŽILA VOŽNJU PA SEBE ČASTILA! Pevačica kupila “bembaru”, a od cifre će vam se zavrteti u glavi “BORILI SMO SE ZA MILJANIN ŽIVOT!” Marija Kulić se prisetila BOLNOG PERIODA FUDBALERI PARTIZANA DOČEKUJU DINAMO! Večeras revanš meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ALI BEZ NAVIJAČA! JEZIVO, SLAVNA GLUMICA JOŠ NIJE SAHRANJENA! Prošlo je dve nedelje od njene smrti, a njena grobnica je prava misterija OLIMPIJSKE IGRE PETI DAN! Čeka nas prava ludnica, Novak na terenu u podne, košarkaši biju važnu bitku, gledaćemo odbojkašice, košarkašice, basketaše! RODITELJI OD 1. NOVEMBRA STIŽE NOVČANA POMOĆ?! Informacija za roditelje koji imaju do četvoro dece! VREMENSKA PROGNOZA ZA 31. JULI! Uskoro nam opet stižu pljuskovi! RHMZ objavio sveže informacije KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST! Ko će biti uhvaćen u laži, a ko u prevari!? HOROR U ĆIĆEVCU! Žena dve godine držala telo majke u ĆEBETU da bi primala penziju – hitno se oglasio se ministar Dačić SKANDALOZNO PONAŠANJE MC STOJANA U AVIONU?! Reperovo ponašanje zgrozilo putnike, evo šta je uradio! OVA BOJA JE PRAVI LETNJI HIT! Predstavlja sinonim za prefinjeno, a nekada je bila totalni aut i svi su je zaobilazili DA LI SRCE MOŽE DA BUDE STARIJE OD VAS? Odgovor zna kardiolog koji otkriva kako se to meri EVO KAKO JE NASTALA SRPSKA TROBOJKA! Ruski konzul se uvredio, a onda mu je Knez Miloš postavio pitanje koje je iznenadilo sve!

VELIKI PREOKRET: Vraća se Beovizija!

Objavio: RHT
13/10/2021 1:32 PM

 

Poslednjih dana podigla se opšta pometnja u medijima oko festivala Beovizija. Kako je prvobitno objavljeno popularni muzički festival prvobitno je otkazan, o čemu je “HYPE” portal več pisao, a danas je pukla kao bomba vest da će Beovizije ipak na kraju biti.

Megaton produkcija raspisala je danas konkurs za prijem novih kompozicija koje će učestvovati na muzičkom festivalu “Beovizija 2022”.

Svi zainteresovani autori i izvođaći mogu poslati svoje kompozicije od danas 13.10.2021  do 1.decembra 2021. godine, a najboljih 36. pesama učestvovaće na festivalu podeljeni u dve takmičarske večeri.

Nakon dva polufinala po sistemu Evrovizije, u velikom finalu ostaće šesnest najboljih pesama, a poobednika festivala Beovizija kog će izabrati publika SMS glasanjem čeka nagrada od neverovatnih 50.000 evra.

 

Beovizija Promo

Drugoplasiranu i trećeplasiranu kompoziciju takođe čekaju vredne novčane nagrade u iznosu od 30.000 evra, i 20.000 evra, promocija i jedinstvena prilika da pesme postanu festivalski hitovi koje će slušati ne samo Srbija nego i celi region.

Sve što budući takmičari treba da urade je slanje demo snimka sa prijavom, na mail adrsu Megaton produkcije: beovizija@megaton.rs a selekciona komisija će najboljih 36. pesama kvalifikovati za takmičarski deo koji će biti održan u februaru 2022. godine.

Važno je napomenuti svim potencijalnim takmičarima Beovizije je da, pesme poslate na konkurs ne smeju biti ranije javno izvođene ili poslate na neki drugi festival.

Detaljnije informacije o Beoviziji 2022. svi zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Megaton produkcije: www.megaton.rs/beovizija

Povodom predstojeće Beovizije Megaton produkcija je izdala i zvanično saopštenje za javnost u kome ističe da je potreba za Beovizijom proistekla zbog širenja dobre muzike kroz festival.

Zvaničmo saopštenje Beotona o predstojećoj Beoviziji prenosimo u celosti:

Megaton produkcija je osnivač i vlasnik festivala Beovizija. On je nastao 2003 godine kad RTS i nije imao pravo da pošalje predstavnika na Evroviziju koja je takodje privatni festival samo na Evropskom nivou. Prvi pobednik Beovizije bio je Toše Proeski i tada je RTS bio samo emiter. Kad je EBU odnosno organizator Evrovizije dozvolio RTS-u da učestvuje Megaton produkcija je uz naknadu prepustio samo licencu RTS-u za odabir žirija, učesnika a mi smo radili izvršnu produkciju. Tako je bilo dugi niz godina i Beovizija je uvek bila lep festival. Nakon dolaska Olivere Kovačević na mesto urednika za zabavni i sportski program počinju problemi oko nameštanja učesnika i ponednika Beovizije. Licenca koju je RTS imao je istekla prošle godine i mi ne želimo da više učestvujemo u tim izakulisnim radnjama tj. da ime našeg renomiranog festivala Beovizija unižava jedna žena koja svojom bahatošću zbog lične koristi zloupotrebljava kompletnu muzičku i sportsku redakciju a samim tim i celi RTS. 
Megaton je odlučio da sve dok se na čelu zabavno rekreativne i sportske redakcije nalazi ova korumpirana žena ukine licencu RTS-u i pređe na drugu televiziju sa nacionalnom frekvencijom kao emiterom. Beovizija kao najveći muzički festival u regionu će nastaviti svoju misiju širenja dobre muzike na čijoj će sceni uvek biti najbolji izvodjači sa najbolje odabranim pesmama.


AUTOR: HYPETV.RS

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner